EjendomsWatch på Mipim-messen: Se listen over artikler

EjendomsWatch bringer nedenfor en oversigt over artikler fra dette års internationale messe for ejendomsfolk og investorer, Mipim, i Cannes.
Foto: PR
Foto: PR
AF REDAKTIONEN

EjendomsWatch er til stede på årets Mipim-messe i Cannes i Sydfrankrig, hvor mæglere, udviklere, investorer og andre branchefolk mødes. Nedenfor ses en liste med EjendomsWatchs artikler fra messen og forud. Listen opdateres løbende.

 

Torsdag 16. marts:

På messens tredje dag er aftens Mipim-priser noget af det, som især tilstedeværende rådgivere og arkitekter er optaget af.

I aften er der rent matematisk 11 pct. chance for hæder til Danmark

Torsdag eftermiddag slår Lolland-Falster på tromme for områdets muligheder inden for logistik, og fra Roskilde lyder opfordringen til andre byer uden for København at komme ud af busken og være synlig.

Lolland-Falster går efter en førerposition i Greater Copenhagen-samarbejdet

Roskilde: Provinskommuner glemmer at markedsføre sig på Mipim-messen 

Onsdag 15. marts:

På messens anden dag er Københavns erhvervsfremmeorganisation Copenhagen Capacity vært ved møder for investorer og rådgivere.

Her taler bl.a. Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) efter tidligere på dagen at have talt med den tidligere franske premierminister og præsidentkandidat Alain Juppé om bæredygtig byudvikling. Efter mødet talte Juppé og Kabell med EjendomsWatch.

Tidligere fransk premierminister vil lade sig inspirere af cykelbyen København 

Tidligere onsdag annoncerede Carlsberg Byen et nyt kontorhusbyggeri på 16.000 kvm, mens den jyske investor Mogens Zinck glæder sig over et årsregnskab med et resultat før skat på 42 mio. kr. Sidst på dagen holder projektudvikleren Gefion Group cocktailparty, hvor en tredobling af selskabets bundlinje i 2016 bidrager til en god stemning.

Nyt kontorhus på 16.000 kvm. på vej i Carlsberg Byen

"Det er da et meget godt afkast" 

Gefion Group mere end tredobler bundlinjen

Tirsdag 14. marts:

Mipim-messens officielle åbningsdag, hvor også den danske messestand lagde plads til en række møder og præsentationer. Forud var der dog hektisk aktivitet for at blive færdige.

Masser af måneskinsarbejde op til Mipim-messens åbning

Blandt talerne på Greater Copenhagen og Malmös messestand var Københavns overborgmester Frank Jensen (S), som over for EjendomsWatch lagde stor vægt på at føre en politik, som investorerne kan stole på.

Frank Jensen: Jeg vil ikke have, at ejendomsinvestorer brænder fingrene

Også Jens Kramer Mikkelsen, adm. direktør i Københavns Kommunens udviklingsselskab, By & Havn, talte EjendomsWatch med. Bl.a. om det forestående salg af de sidste byggegrund i Ørestad Syd.

Kramer nærmer sig et frasalg af 60.000 etagemeter i Ørestad

Optaktsartikler til Mipim:

Gennem en række optaktsartikler har EjendomsWatch beskrevet nogle af de projekter, som investorerne vil blive præsenteret for, hvilke byer, der er repræsenteret, og hvilke arkitektfirmaer, der kan ende med at kunne smykke sig med de anerkendte Mipim-priser, der tildeles særligt bemærkelsesværdige byggeprojekter.

Realdania slår på tromme for fire byprojekter på Mipim

Aarhus og Aalborg rækker ud efter internationale investorer

Et kig på årets deltagerliste har givet lidt nærmere information om hvem, der er tilstede.

Rådgivere sender flest afsted til Mipim

En Mipimveteran rejser for 20. gang til Cannes for at se på ejendomsprojekter. Han efterlyser investorer, der vil bygge ekstraordinære og spektakulære bygninger i stedet for det klassiske og sikre.

Dansk arkitektveteran: Evig jagt på afkast fører til kedeligt byggeri

Fra Byggesocietetet lyder en utvetydig opfordring: Hvis bygge- og ejendomsbranchen skal blive ved med at trække investeringer til Danmark, er der brug for at bakke op bag vækstinitiativet Greater Copenhagen.

Bring Greater Copenhagen i front på Mipim

Sponsorerne svigter dansk stand på årets Mipim-messe

Teknologi og Mipim-priser

Ejendomsdirektør i AP Pension Peter Olsson bruger både den forestående internationale ejendomsmesse, Mipim, til at lukke handler og ikke mindst til at vejre, hvilken vej man skal gå på de internationale ejendomsmarkeder, siger han til EjendomsWatch.

Institutionelle investorer ser frem til globalt topmøde på Mipim-messe

Digitaliseringen har også ramt ejendomsbranchen og er derfor en af hovedoverskrifterne for dette års Mipim-messe. Allan Kehlet Rieck, ledende partner i teknologivirksomheden Truemarketvalue, ser et enormt potentiale.

Dansk virksomhed skal promovere teknologi på årets Mipim-messe

Verdens største ejendomsmesse sætter digitalisering i centrum 

På verdens største ejendomsmesse, Mipim, er disse seks forskellige danske projekter med i det officielle katalog.

Seks danske projekter præsenteres på årets Mipim-messe

Fire danske arkitekthuse kæmper om international hæder på årets Mipim-messe 

De danske rådgivere med projekter, der er nomineret til årets Mipim-priser, glæder sig over at være kommet igennem nåleøjet blandt 200 ansøgere fra hele verden. "Den mest betydningsfulde pris i ejendomsbranchen" åbner døre, fortæller de.

Arkitekter: At være finalist til en Mipim-pris åbner døre

Kramer: Mipim-nominering er et stort skulderklap til By & Havn

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også