EjendomsWatch

Verdens største ejendomsmesse sætter digitalisering i centrum

Den årlige ejendomsmesse i Cannes havde sidste år henvist innovation og digitalisering til en sidebygning. Sådan bliver det ikke, når Mipim-messen løber af stablen i 2017. Nu indtager de digitale entreprenører messens vigtigste område. Det er nu, det sker, siger Mipims direktør i et eksklusivt interview med EjendomsWatch.

Foto: PR

For bare et år siden ville det have været utænkeligt, men den digitale udvikling i bygge- og ejendomsbranchen går nu så stærkt, at Mipim 2017, verdens største ejendomsmesse, for første gang vil have den digitale revolution og innovation som et af sine vigtigste hovedtemaer. Og den digitale teknologi i branchen har fået sit eget navn: proptech — slang for property technology. Et udtryk, der vil gå igen i mange præsentationer og samtaler på messen.

I dag ser vi nye jobtitler som DEO, Digital Executive Officer, i ejendomsbranchen. Digitaliseringen er ved at blive mainstream.

Filippo Rean, direktør for Mipim

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier