EjendomsWatch

Nyt kontorhus på 16.000 kvm på vej i Carlsberg Byen

På dette års Mipim-messe kunne Carlsberg Byen afsløre, at et nyt kotorhus med plads til 900 medarbejdere skal stå klar i 2019.

Foto: PR-visualisering

CANNES — Et nyt kontorhus på 16.000 kvm med plads til 900 arbejdspladser og tegnet af Danielsen Arkitekter var blandt de nyheder, som Carlsberg Byen har med til dette års udgave af ejendoms- og investormessen Mipim.

Kontorhuset, der endnu ikke har fået et navn, skal stå færdigt i 2019. Og ellers viste en præsentation på den danske stand i festivalpalæet i Cannes, at der er fart på både byggeri, udlejning og salg i den kommende bydel på den gamle bryggerigrund i københavner-bydelen Valby.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier