EjendomsWatch

Gefion Group mere end tredobler bundlinjen

Ejendomsudvikleren Gefion Group viser store vækstrater på både top- og bundlinje og har projekter i gang for over 4 mia. kr.

Direktør Thomas W. Færch og udviklingsdirektør Henrik Nissen stiftede Gefion Group for tre år siden. | Foto: PR

De helt store smil er fremme hos ejendomsudvikleren Gefion Group.

Selskabet kan nemlig fremvise et årsregnskab for 2016, hvor resultatet efter skat mere end tredobles til 67,3 mio. kr., lyder det i en pressemeddelelse.

Resultatet kommer blandt andet på baggrund af en omsætningsvækst på over 800 pct. til 211,2 mio. kr.

"Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at få så godt fat i markedet og samtidig udbygge vores organisation med en række kompetente nøglepersoner," siger Thomas W. Færch, adm. direktør  Gefion Group, og tilføjer:

"Gefion Group har specialiseret sig i at udnytte projektmulighederne i det voksende marked i København."

Gefion Group består af Gefion Ejendomsudvikling K/S og Gefion Group A/S, og i løbet af året gik medarbejderstaben fra 4 til 12 personer i de tre pr gamle selskab. Med væksten følger dog også betydeligt højere omkostninger, idet de samlede omkostninger voksede til 172,5 mio. kr. fra blot 4,7 mio. kr. året før.

Selskabet har i øjeblikket projekter til en værdi på mere end 4 mia. kr. i gang som fordeler sig over 135.000 etagemeter, 2600 boliger, hvor der heraf er omkring 500 ungdomsboliger. Desuden har man yderligere 50.000 etagemeter og omkring 1000 boliger i pipelinen.

Siden 2013 har Gefion Group igangsat udviklingen af 22 projekter, hvor 15 stadig er i gang, og 7 er blevet afsluttet.

Gefion Group skal bygge højhus på 19 etager

Sjælsø mister sin kassemester til Gefion

Projektudvikler har 2000 københavnske lejligheder i sin pipeline 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier