EjendomsWatch

Tidligere fransk premierminister vil lade sig inspirere af cykelbyen København

Borgmesteren i Bordeaux, Alain Juppé, lagde på Mipim-messen vejen forbi Greater Copenhagens messestand, hvor han talte med både Københavns teknik- og miljøborgmester og med EjendomsWatch.

Den tidligere franske premierminister og nuværende borgmester i Bordeaux Alain Juppé (th.) taler med EjendomsWatch på dette års Mipim-messe. | Foto: Jørgen Bendsen

CANNES —  For en uge siden var Alain Juppé, den konservative franske toppolitiker, med i kampen om at blive den franske højrefløjs kandidat til landets præsidentpost. Onsdag passede han sit arbejde som borgmester i Bordeaux. Han var derfor deltager i ejendomsmessen Mipim i Cannes og mødtes med Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL)  for at tale cykelstier og grøn byudvikling.

De to politikere fra hver sin ende af det politiske spektrum mødtes i knap en time i et mødelokale på Greater Copenhagens stand på dette års Mipim-messe, der samler 25.000 deltagere fra ejendomsbranchen over hele verden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier