EjendomsWatch

Tidligere fransk premierminister vil lade sig inspirere af cykelbyen København

Borgmesteren i Bordeaux, Alain Juppé, lagde på Mipim-messen vejen forbi Greater Copenhagens messestand, hvor han talte med både Københavns teknik- og miljøborgmester og med EjendomsWatch.

Den tidligere franske premierminister og nuværende borgmester i Bordeaux Alain Juppé (th.) taler med EjendomsWatch på dette års Mipim-messe. | Foto: Jørgen Bendsen

CANNES —  For en uge siden var Alain Juppé, den konservative franske toppolitiker, med i kampen om at blive den franske højrefløjs kandidat til landets præsidentpost. Onsdag passede han sit arbejde som borgmester i Bordeaux. Han var derfor deltager i ejendomsmessen Mipim i Cannes og mødtes med Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL)  for at tale cykelstier og grøn byudvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier