EjendomsWatch

Tidligere fransk premierminister vil lade sig inspirere af cykelbyen København

Borgmesteren i Bordeaux, Alain Juppé, lagde på Mipim-messen vejen forbi Greater Copenhagens messestand, hvor han talte med både Københavns teknik- og miljøborgmester og med EjendomsWatch.

Den tidligere franske premierminister og nuværende borgmester i Bordeaux Alain Juppé (th.) taler med EjendomsWatch på dette års Mipim-messe. | Foto: Jørgen Bendsen

CANNES —  For en uge siden var Alain Juppé, den konservative franske toppolitiker, med i kampen om at blive den franske højrefløjs kandidat til landets præsidentpost. Onsdag passede han sit arbejde som borgmester i Bordeaux. Han var derfor deltager i ejendomsmessen Mipim i Cannes og mødtes med Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL)  for at tale cykelstier og grøn byudvikling.

De to politikere fra hver sin ende af det politiske spektrum mødtes i knap en time i et mødelokale på Greater Copenhagens stand på dette års Mipim-messe, der samler 25.000 deltagere fra ejendomsbranchen over hele verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier