EjendomsWatch

Sponsorerne svigter dansk stand på årets Mipim-messe

Hverken politikerne i Aalborg eller Sydsverige bakker længere op bag vækstinitiativet Greater Copenhagen på dette års store ejendomsmesse, Mipim. Der er brug for nytænkning, lyder det fra Byggesocietetet.

Når flere hundrede danskere i næste uge deltager i verdens største sammenkomst for ejendomsfolk, rådgivere og investorer — Mipim i Cannes — sker det med vigende opbakning til det ambitiøse vækstinitiativ Greater Copenhagen, som blev lanceret i 2013 med afsæt i 79 kommuner på hver sin side af Øresund og med et befolkningsgrundlag på fire millioner.

Dengang var Greater Copenhagen tænkt som én fælles indgangsdør for investorer, som ved at blive præsenteret for København, Storkøbenhavn, Sjælland, Lolland-Falster og Sydsverige som én helhed ville stå med et realistisk bud på en regulær metropol i europæisk skala.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier