EjendomsWatch

Sponsorerne svigter dansk stand på årets Mipim-messe

Hverken politikerne i Aalborg eller Sydsverige bakker længere op bag vækstinitiativet Greater Copenhagen på dette års store ejendomsmesse, Mipim. Der er brug for nytænkning, lyder det fra Byggesocietetet.

Når flere hundrede danskere i næste uge deltager i verdens største sammenkomst for ejendomsfolk, rådgivere og investorer — Mipim i Cannes — sker det med vigende opbakning til det ambitiøse vækstinitiativ Greater Copenhagen, som blev lanceret i 2013 med afsæt i 79 kommuner på hver sin side af Øresund og med et befolkningsgrundlag på fire millioner.

Dengang var Greater Copenhagen tænkt som én fælles indgangsdør for investorer, som ved at blive præsenteret for København, Storkøbenhavn, Sjælland, Lolland-Falster og Sydsverige som én helhed ville stå med et realistisk bud på en regulær metropol i europæisk skala.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier