EjendomsWatch

Fire danske arkitekthuse kæmper om international hæder på årets Mipim-messe

På verdens største ejendomsmesse, Mipim i Sydfrankrig, er Danmark i spil til at kunne løbe med tre af de priser, der tildeles de bedste af de bedste byggeprojekter. Et tysk projekt med danske rådgivere er også med i opløbet.(Opdateret)

Papirøen midt i Københavns Havn som øen kan komme til at se ud i fremtiden som et vandkulturhus. Øverst til venstre anes Operaen. | Foto: PR-visualisering: Cobe Architects

(Artikel opdateret fredag 27. januar kl. 12 med oplysning om tysk projekt med danske rådgivere, rubrik rettet, samt kommentarer fra nomineret.)

En visionær plan for den fremtidige anvendelse af Papirøen midt i Københavns Havn, et hospital med nytænkning i sin indretning og en helt særlig type parkeringshus med sportslig aktivitet på toppen, kan være med til at sætte danske rådgiverfirmaer endnu mere på landkortet ved verdens største ejendomsmasse, Mipim, der med 20.000 deltagere finder sted i Cannes til marts.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier