EjendomsWatch

Aarhus og Aalborg rækker ud efter internationale investorer

Landets to største vækstområder uden for København skal synliggøres endnu mere, når byerne for første gang hver især går solo på årets store messe for ejendomsbranche og investorer, Mipim, i næste uge. EjendomsWatch har smugkigget i de projekter, byerne vil præsentere for investorerne.

Stigsborg Havnefront ved Aalborg (markeret med pink) bliver det hele store slagnummer over for investorerne, når Aalborg Kommune i næste uge indtager Mipim-messen i Sydfrankrig. | Foto: PR

Aarhus og Aalborg er i rivende udvikling og kommer til dette års ejendoms- og investormesse, Mipim, fulde af selvtillid. De er trådt ud af hovedstadens skygge og rykker nu hver for sig — uafhængigt af den danske stand — med ambitiøse byudviklingsprojekter, når den internationale messe løber af stabelen i Cannes i næste uge.

Sponsorerne svigter dansk stand på årets Mipim-messe

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier