EjendomsWatch

Arkitekter: At være finalist til en Mipim-pris åbner døre

De danske rådgivere med projekter, der er nomineret til årets Mipim-priser, glæder sig over at være kommet igennem nåleøjet blandt 200 ansøgere fra hele verden. "Den mest betydningsfulde pris i ejendomsbranchen" åbner døre, fremhæver de over for EjendomsWatch.

Det nye psykiatriske hospital i Slagelse er blandt de danske projekter, der måske løber med en Mipim-pris. | Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Det er på verdens største ejendomsmesse, Mipim, i sydfranske Cannes, at Danmark til marts er i spil til at kunne løbe med tre af de priser, der tildeles de bedste af de bedste byggeprojekter. Og sådan en nominering er mere end blot et skulderklap. Det er de danske nominerede enige om. En sådan nominering åbner døre, siger de:

Fire danske arkitekthuse kæmper om international hæder på årets Mipim-messe

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier