EjendomsWatch

Seks danske projekter præsenteres på årets Mipim-messe

Når verdens største ejendomsmesse, Mipim, løber af stablen til marts, bliver det blandt andet med en fremvisning af mindst seks danske projekter.

Foto: PR-visualisering: Cobe Architects

Når dørene til marts bliver slået op for verdens største ejendomsmesse, Mipim, i den franske by Cannes, vil der blandt andet blive sat fokus på en håndfuld danske ejendomsprojekter.

På konferencen vil de 20.000 deltagere nemlig bliver præsenteret for over hundrede forskellige ejendoms- og byudviklingsprojekter fra 23 lande i dagene 14.-17. marts.

Blandt præsentationerne er seks danske projekter der får mulighed for at vise sig frem og fortælle om tankerne bag og planerne for deres projekter.

Ifølge et projektkatalog fra Mipim er seks af de danske projekter, der skal præsenteres for gæsterne, følgende:

Christiansholm, der er et udviklingsprojekt af Papirøen i København, som bliver præsenteret af udviklingsselskabet By & Havn. I projektet udskiftes øens gamle lagerbygninger med 45.000 kvm. nybyggeri, der blandt andet består af beboelse, haller til offentligt brug og en swimming pool. Ud over By & Havn er også Danica Pension, Nordkranen og Unionkul Ejendomme med inde over projektet.

Arkitekt: Milliardprojekt på Københavns Havn skal fastholde stedets popularitet  

Amager Strand Haverne, der er et byudviklingsprojekt på Amager præsenteret af Arkitektgruppen. Projektet indebærer 75.000 kvm beboelse, både offentligt og privat, samt 20.000 kvm erhvervs- og kontorlokaler. Til hver bolig vil der enten være en have, terrasse eller altan, og byggeriet begynder i midten af 2017.

Holbæk Havneby, der er et projekt, hvor man ved at bygge butikker, restauranter og boliger forsøger at skabe sammenhæng mellem Holbæk by og Holbæk Fjord. Projektet bliver præsenteret af Holbæk Kommune, og hele området strækker sig over 108.000 kvm. Blandt arkitekterne på bygningerne i projektet er tegnestuen Big.

Kronløbsøen, der er et projekt i Københavns Nordhavn præsenteret af udviklingsselskabet By & Havn. Projektet består af en ny kunstig ø i Kronløbsbassinet, hvorpå der opføres 25.000 etagemeter til bolig og erhverv. Hertil kommer et treetagers parkeringshus med plads til omkring 1000 biler - under vandoverfladen. Projektet forventes afsluttet i starten af 2020.

By & Havn skal opføre boliger i Nordhavn sammen med Pensiondanmark 

Vinderprojekt fundet til boliger på ny ø i Københavns Nordhavn 

Lüders P-Hus, der er et parkeringshus i Københavns Nordhavn tegnet af Jaja Arkitekter. Udviklingsselskabet By & Havn præsenterer projektet, som foruden at have plads til 500 biler skal have en legeplads på 2400 kvm til offentlig anvendelse på toppen.

Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, der er et nyt hospitalsbyggeri i Bispebjerg, som bliver præsenteret af Region Hovedstaden. Projektet til over 4 mia. kr. indebærer 128.000 nybyggede kvm. og 37.000 kvm. nyrenovering. Byggeriet skal efter planen stå klar til brug i 2024.

Milliardudbud af hospitalsbyggeri vækker kritik 

Ballade om milliardbyggeri på Bispebjerg fortsætter

Regelrod i hospitalsbyggeri til 1,6 mia. kr.

Aarsleff vinder millionkontrakt på Bispebjerg Hospital 

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier