EjendomsWatch

Klummer

Klumme: Fri bolig i selskabets ejendom kan koste dyrt

Det er skattemæssigt meget dyrt, hvis et selskab stiller en bolig til rådighed for hovedaktionæren eller hans nærtstående, lyder det fra advokat i denne klumme. En ny sag, der omhandler et ejendomsselskab, har kostet ejerne en ekstraregning i skat.

Klumme: Lad os få digitalisering ned på jorden og ind i bygningerne

Efter mange års stilstand er ejendomsbranchen begyndt at tage de digitale værktøjer til sig, der gør bygningerne smartere. Det er ikke et minut for tidligt. Men lad os ikke stirre os så blinde på digitaliseringen, at vi glemmer, hvad vi skal bruge redskaberne til, lyder det fra direktør i AG Gruppen i denne klumme.

Klumme: Afsløring af svindel og humbug har ført til nabokrige

Hvordan påvirker det beboerne, når der svindles i boligforeninger? Det spørgsmål er relevant efter flere opsigtsvækkende svindelsager i andelsboligforeninger, senest i forbindelse med konkursen i A/B Thyra Danebod på Frederiksberg, lyder det fra beboer i denne klumme.

Klumme: Hvilken effekt vil rentestigninger få på afkastkrav?

I adskillige år har renten været lav og stadig faldende. Men er rentefaldet slut? Vil renten stige? Og vil dette betyde, at investorerne også vil kræve et højere direkte afkast ved ejendomsinvesteringer? Det forsøger Peter Winther fra erhvervsmægleren Colliers at besvare i denne klumme.

Klumme: Nu kan du klage over de videreførte ejendomsvurderinger

Systemet med ejendomsvurderinger har været på hold siden 2011 og 2012. Vurderingerne er videreført fra disse år. Nu bliver det muligt for ejere af erhvervsejendomme at klage over de videreførte vurderinger. Advokat Bent Ramskov fra Dahl giver i denne klumme en status på, hvor langt man er med de nye ejendomsvurderinger.

Klumme: Ejendomme ramt af boligindgreb genvinder deres momentum

Der er god grund til at forvente et markant løft i handlerne i hovedstadsområdet, når det gælder ejendomme, der er underlagt omkostningsbestemt leje (OMK), lyder det fra mægleren Nordicals i denne klumme. De er trods regeringens boligindgreb stadig attraktive og uden tomgang, lyder det.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier