EjendomsWatch

Klummer

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Klumme: ESG-fokus er godt for bundlinjen

Det er fristende som ejendomsejer at lurepasse og vente på, at skræddersyede ESG-målsætninger dumper ned fra himlen, men grib muligheden og gør noget nu, lyder det fra partner i KHR Architecture i denne klumme.

Klumme: Styrk kompetencerne hos almene boligbestyrelser gennem direkte valg

Direkte valg til boligselskabernes bestyrelser og til Landsbyggefondens bestyrelse vil sammen med tilførsel af bestyrelsesmedlemmer med faglige kvalifikationer som jurister og økonomer i organisationsbestyrelserne kunne fremme transparens og styrke beboerdemokratiet, lyder det fra almen boligformand i denne klumme.

Klumme: Huslejeloft skader ejendomsbranche og dansk økonomi

Selv om regeringens indgreb mod huslejestigninger er rettet mod boliger, kan det ramme hele ejendomsbranchen. Indgrebet er blot det seneste mod ejendomssektoren, og vi risikerer at skræmme udenlandske investorer væk til skade for dansk økonomi, skriver Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør for Blue Capital, i denne klumme.

Klumme: Nettoprisindeks, bolighajer og spekulanter

Det er kun rimeligt med et huslejeloft, da danske udlejere har haft ”rigtig mange, rigtigt fede år”, lyder det fra Claus Højte, direktør i Lejernes Landsorganisation, i denne klumme, hvor han går i rette med Ejendomdanmark.

Klumme: De fleste udlejere tænker sig om

Selv om mange udlejere har ret til at lade huslejen stige 8-9 pct. til nytår, så vil de fleste finde et kompromis med deres lejere, lyder det fra Danske Udlejere i denne klumme.

1 - 25 af 355

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier