EjendomsWatch

PFA kigger mod nord efter storsatsning i Aalborg

Ejendomsinvesteringer i andre nordjyske byer kan også komme på tale som led i pensionsselskabets ekspansive strategi for ejendomsinvesteringer.

Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme.

PFA Pension har store planer om at investere i Aalborg, Nørresundby og det øvrige Nordjylland. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

"Vi er stærkt interesserede i Stigsborgs-området i Nørresundby. Vi vil også meget gerne ind i projekter på et tidligere stadie, end tilfældet er på Østre Havn, så vi har større muligheder for at være med til at udforme dem, siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, til Nordjyske.

Udtalelsen kommer i forbindelse med PFA Ejendommes investering for et større trecifret millionbeløb i Aalborgs nye bydel Østre Havn, hvor tre byggefelter skal blive til 300 udlejningslejligheder. I den anden ende af Nørresundby ejer PFA Ejendomme en kontorbygning yderst på Lindholm Brygge. Her er det under overvejelse at konvertere den ene halvdel af bygningen til boliger med et samlet areal på omkring 10.000 kvm. PFA har også planer om at bygge et kollegie i Aalborg.

PFA og Enggaard i trecifret millionhandel i Aalborg

PFA Ejendommes investeringer i Aalborg-Nørresundby er et led i en større strategi, hvor selskabet investerer i boliger i flere af landets store byer. Det skal ikke kun være de store universitetsbyer, men også mindre byer som Hillerød og Viborg. PFA har i øjeblikket omkring 1600 lejligheder fordelt over landet.

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

På spørgsmålet, om selskabet vil investere i andre byer i Nordjylland end Aalborg, svarer Michael Bruhn, at det er en mulighed i byer som Hjørring eller Frederikshavn, hvor det er muligt at pulje en række mindre enheder, så et enkelt selskab kan stå for drift og administration på vegne af PFA Ejendomme.

Juridisk slagsmål omkring PFA's milliardkøb af ejendomme spidser til

Storinvestorer sætter hælene i på boligmarkedet

Myndighed rykker ind i pensionskasses Odense-ejendom

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier