PFA og A. Enggaard i trecifret millionhandel i Aalborg

Pensionsselskabet køber tre byggefelter i Østre Havn i Aalborg, hvor ejendomsudvikleren skal stå for at opføre 300 udlejningslejligheder.
Foto: PR
Foto: PR

PFA Ejendomme investerer et større trecifret millionbeløb i Aalborgs nye bydel Østre Havn, meddeler pensionsselskabet i en pressemeddelelse.

Der er tale om en handel med tre byggefelter, hvor det lokale entreprenørfirma A. Enggaard, der i dag ejer grunden, skal stå for opførelsen af 300 udlejningslejligheder på i alt 20.000 kvadratmeter og 3000 kvadratmeter erhverv, fremgår det.

"Vi har en klar strategi om at øge vores investeringer i boligudlejningsejendomme i de største danske byer. Det skyldes blandt andet, at tilflytningen til byerne og interessen for at bo til leje er stigende. Her er Østre Havn et nyt byområde i Aalborg, som vi finder særdeles attraktivt at investere i," siger direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn, i meddelelsen.

Østre Havn ligger placeret med Musikkens Hus og Nordkraft som nærmeste naboer. Bydelen består af i alt otte byggefelter, og PFA Ejendomme bliver nu ejer af tre af de mindre byggefelter, der ligger centralt placeret i bydelen:

"Aalborg har en høj befolkningstilvækst og en stigende efterspørgsel efter nye kvalitetsboliger. Kombineret med den attraktive beliggenhed på Østre Havn er alle vores krav til en god investering opfyldt," fortsætter Michael Bruhn.

Hos A. Enggaard har man arbejdet med Østre Havn i mere end 10 år, og PFA Pensions investering er med til at understøtte den yderligere udvikling af bydelen:

"At Danmarks største pensionsselskab PFA Pension vil investere i vores by er et udtryk for, at byen er inde i en stærk og positiv udvikling. Det giver os gode muligheder for at geninvestere i nye projekter i byen og herved at sikre endnu mere vækst," siger adm. direktør Asger Enggaard fra A. Enggaard i meddelelsen.

Opførelsen af de 23.000 kvadratmeter store byggerier med 300 lejligheder og erhverv påbegyndes allerede i efteråret 2016 og forventes færdige om godt to år.

"Vores hjerte bliver igen levende" 

Ejendomme tynger afkastet hos PFA

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

PFA-chef venter godt afkast på ny investering i 500 boliger 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også