EjendomsWatch

Carlsberg Byen sender næste etape på markedet

En ejendom med ejerlejligheder samt rækkehuse i Københavns nye bydel er gjort klar til salg hos udviklingsselskabet, som er ejet af Carlsberg og en række institutionelle investorer.

Foto: PR-illustration

Carslberg Byen, der er et partnerselskab ejet af Carlsberg, Realdania, PFA Pension, Pensam og Topdanmark, sender nu endnu flere boliger på markedet i Købenshavns ny bydel ,der ligger mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg. Det skriver Carlsberg Byen i en pressemeddelelse

Boligerne ligger i ejendommen Købke Hus, som rummer 34 lejligheder i varierende størrelse og 7 rækkehuse på 3 etager. Ejendommen er placeret i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne med udsigt over Købkes Plads og Ny Carlsberg Vej.

"Projektet ved Købke Hus er enestående, fordi flere forskellige byrum forenes til glæde for ejendommens beboere. Du kan nyde aftensolen på caféen ved Købkes Plads, de mindste børn kan boltre sig på legepladsen i det rolige grønne åndehul, mens de større børn kan benytte bylivsaktiviteterne i nærheden," siger Jens Nyhus, adm. direktør for Carlsberg Byen, i meddelelsen.

Der kommer desuden en dagligvarebutik, café og kontorlokaler i Købke Hus. Ejendommen er tegnet af tegnestuerne White og AK83.

Ny investor rykker ind i Carlsberg Byen og har mål om mere

Direktør i Carlsberg Byen kæmper med at få gang i bylivet

24 maltsiloer bliver til kontorbygning

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier