Myndighed rykker ind i pensionskasses Odense-ejendom

Spillemyndigheden rykker fra København til Odense som led i statens udflytning af arbejdspladser. Erhvervsmægler har stået for udlejningen i kontorejendommen, der også får bank som ny lejer.
Foto: PR
Foto: PR

Spillemyndigheden lukker helt ned i København og flytter den 1. november til Odense. Her rykker de statsansatte ind på Englandsgade på Odense Havn i en seksetagers kontorbygning ejet af PFA Ejendomme, skriver erhvervsmægleren Colliers, der har stået for udlejningen, i en pressemeddelelse.

"Det drejer sig om 60 arbejdspladser, hvoraf nogle besættes med nuværende medarbejdere, så flytningen vil helt sikkert medføre flere arbejdspladser til fynboerne," siger Martin Fuhlendorf, erhvervsmægler fra Colliers i Odense.

Colliers har stået for at finde lejere til i alt 3000 kvm. 1200 kvm kontor på 6. sal med Odenses bedste panoramaudsigt er udlejet til Spillemyndigheden.

Ejendomsmarkedet glæder sig over statens flytteplaner

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Dansk Bank flytter Odense-domicil

1800 kvm er udlejet til Danske Bank som et led i deres nye landsdækkende strategi om relokering af bankens større afdelinger. Danske Bank fraflytter sit nuværende domicil på Flakhaven i Odense centrum til fordel for lokalerne på Odense Havn.

Odense Kommune investerer de kommende år 34 mia. kr. i byudvikling. Pengene skal blandt andet gå til at skabe en livlig bykerne, grønne områder og attraktive lokalmiljøer. En ny letbane skal binde området omkring havnen og bykernen sammen.

"Odense Kommunes satsning har medvirket til, at det er blevet mere attraktivt for vores kunder at etablere sig i Odense, ikke mindst på grund af den positive udvikling på Odense Havn og den indsats, der gøres for at forlænge midtbyen ned mod havnen," siger Martin Fuhlendorff.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Odenses borgmester: "Vi har drysset guld ud på gaden"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også