PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

Fire punkthuse med lejligheder på mellem 70 og 110 kvm får central beliggenhed.
Foto: PR-visualisering
Foto: PR-visualisering

Ejendomsselskabet PFA Ejendomme og bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard har indgået kontrakt om opførelsen af 94 lejligheder fordelt på fire punkthuse og et gadehus på samlet 9500 kvadratmeter i Hillerød, oplyser parterne i en meddelelse.

Med en central beliggenhed på Nordre Jernbanevej er der fra lejlighederne kun omkring 50 meter til gågaden, 400 meter til stationen og ikke langt til grønne områder.

"Det er lykkedes os at designe et byggeri, hvor fremtidige lejere får boliger i meget høj kvalitet til en attraktiv husleje, og hvor vi samtidig er sikre på, at vi gør en god investering for vores kunders penge, siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, i meddelelsen.

Investeringen bidrager til PFA Ejendommes investeringsstrategi, hvor netop boligudlejningsejendomme skal spille en større rolle.

"Med det nuværende rentemarked er ejendomme en rigtig god investering for os. Vi har valgt at investere i netop denne bebyggelse, da der er tale om et byggeri i høj kvalitet i et eftertragtet område. Samtidig er der et godt marked for nybyggeri udbudt til leje, fortsætter Michael Bruhn. 

De 94 lejligheder er i størrelsesordenen mellem 70 og 110 kvadratmeter, og de opføres i gode materialer og med parklignende udearealer tilknyttet ejendommen. Alle lejligheder vil få egen parkeringsplads, hvoraf en del vil være overdækkede.

Når lejlighederne står indflytningsklar i foråret 2018, vil de blive udbudt som lejelejligheder.

"Når vi er med i et projekt fra starten, som vi har været i dette tilfælde, kan vi i samarbejde med bygherre finde frem til det allerbedste resultat og samtidig sikre, at projektet er bygbart fra start. Derfor kan vi opnå et godt flow i produktionen, aflevere til den aftalte tid og den aftalte pris," siger Christina Jørgensen, divisionsdirektør i MT Højgaard, i meddelelsen.

Arbejdet med at opføre de nye lejligheder går i gang i september 2016, og lejlighederne er indflytningsklar i foråret 2018.

"Vi ser frem til at realisere byggeriet for PFA, og vi er sikre på, at bebyggelsens unikke beliggenhed i kombination med de velindrettede lejligheder opført i høj kvalitet vil sikre en stor efterspørgsel," fortsætter Christina Jørgensen.

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

125 nye almene rækkehuse undervejs i Hillerød og Valby - flere på vej

Byggeprojekt i Hillerød møder modstand

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også