EjendomsWatch

Briefing: Uge 23 i ejendomsbranchen

Ny ledelse i Cobblestone efter et år med stilstand, og så er Difko tilbage inden for ejendomsinvesteringer, mens et ejerskifte i Bella Center giver ballade.

Foto: Colourbox

Ejendomsbranchen kan godt vænne sig til navnet Ashkan Ahmadinia.

Han bliver fra august ny topchef hos administratoren Cobblestone, hvor Rasmus Juul-Nyholm rykker et niveau op og i stedet bliver arbejdende bestyrelsesformand. Dermed slutter 10 års parløb i ledelsen mellem Juul-Nyholm og Patrick Kuklinski.

Skiftet var – udover udfasningen af corona-restriktioner – en af ugens større nyheder, der følger efter et år, hvor Cobblestone har haft svært ved at gentage tidligere års vokseværk, som EjendomsWatch beskrev det fredag.

Udskiftningen skaber yderligere uro hos Newsec, hvor topchefen i forvejen er smuttet til Forenede, og annonceringen af en afløser efter sigende er lige på trapperne. Lange ansættelser præger tilsyneladende ikke branchen for ejendomsadministration.

I samme branche kunne Anne Marie Oksen dog fejre 25 år hos CEJ Ejendomsadministration og stadig med fuld energi, som hun sagde i et interview.

På navnefronten lagde den gamle Aalborg-mægler Thorkild Kristensen Erhverv op til ekspansion mod København. I første omgang er, som omtalt torsdag, hyret Cato Vestergaard fra Colliers som led i oprustningen.

Et af ugens andre interview, som EjendomsWatch berigede sine læsere med, var med Hugo Black, partner i Europa Capital, som med en investering på over 300 mio. kr. i Helsingør rettede kikkerten mod ny aktivtyper, ældreboliger.

Lidt længere mod syd, nærmere bestemt på Amager, er der ballade omkring en forestående kapitaludvidelse i selskabet bag Bella Center. Ifølge Berlingske føler minoritetsaktionær Michael Kaa Andersen sig kørt over i procesen og varsler et sagsanlæg.

Også den gamle investeringsfond Difko rører igen på sig med en trecifret millioninvestering efter de senere år ellers at have nedbragt porteføljen. Ifølge adm. direktør Niels Jørgen Pedersen er næste projekt undervejs.

Og så blev endnu et kapitel skrevet i EjendomsWatchs serie Mursten og Mystiske Millioner omkring personkredsen i selskabet Fenero Capital, der i 2015 ville udvikle et boligprojekt i Hellerup.

Af andre nyheder, som EjendomsWatch brugte resurser på, var friske regnskaber fra Pierre Ejendomme, CBRE og Innovater, hvor både indhold og vinkel i sædvanlig stil blev fantasiløst kopieret andetsteds. Mon ikke Cobblestone kan føjes til rækken i næste uge.

Den flittige kopiering vidner om relevansen af EjendomsWatchs mange historier. I næste uge bringer vi endnu flere. Indtil da: God weekend.

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier