EjendomsWatch

Rasmus Juul-Nyholm stopper som topchef i Cobblestone

Afdelingsdirektør hos Newsec tager over, mens Juul-Nyholm rykker op som bestyrelsesformand hos landets tredjestørste ejendomsadministrator.

Ashkan Ahmadinia (tv.) afløser til august Rasmus Juul-Nyholm i spidsen for landets tredjestørste ejendomsadministrator Cobblestone. | Foto: PR / Lasse Gammeljord

Ejendomsadministratoren Cobblestone skifter topchef, da adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm bliver arbejdende bestyrelsesformand, oplyses det i en pressemeddelelse.

Ny adm. direktør bliver afdelingsdirektør hos Newsec Ashkan Ahmadinia.

"Vi skal styrke vores kapaciteter til at udvikle kundernes porteføljer og omsætte nye tendenser til konkrete muligheder for både vores kunder og for Cobblestone. Det vil jeg få mere tid til, når Ashkan tager roret, og det glæder jeg mig til," udtaler Rasmus Juul-Nyholm.

Han har de sidste ti år drevet firmaet sammen med Patrick Kuklinski, og overlader fra august tøjlerne til Ashkan Ahmadinia.

40-årige Ashkan Ahmadinia har 13 års erfaring fra ejendomsbranchen på CV’et. De seneste 11 år har han arbejdet hos Newsec, hvor han siden 2018 har været afdelingsdirektør for forenings- og investeringsejendomme med godt 330 medarbejdere under sig, fremgår det.

"Jeg ønsker at bidrage til den udvikling og rejse, som Cobblestone allerede er godt i gang med, så vi som organisation kan levere en endnu stærkere service og rådgivning til kunderne," udtaler Ashkan Ahmadinia.

Mål om "ledende" rolle

Ledelsesændringen skal skabe fornyet rum for udvikling og vækst i Cobblestone, forklarer Rasmus Juul-Nyholm, der som nævnt fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand og fortsat kommer til at løse opgaver for virksomheden, mens Patrick Kuklinski fortsætter i en kommerciel rolle.

Om valget af sin efterfølger, udtaler han:

"Ashkan er utrolig stærk på det organisatoriske og stempler ind med en værdifuld erfaring fra en større aktør. Herudover kommer han med masser af energi, robuste lederegenskaber samt en autentisk og empatisk personlighed. Samlet set vil det betyde, at Patrick og jeg kan fokusere på det, vi er bedst til og bruger mere tid med kunderne og kundernes ejendomme."

Ifølge Ashkan Ahmadinia er målet at gøre Cobblestone til ”den ledende ejendomsforvalter”, som kan hjælpe kunderne ind i en udfordrende fremtid.

"Jeg går til opgaven med stor ydmyghed og respekt for de resultater, der er opnået i Cobblestone. Jeg ser frem til at lære mine kommende kolleger og Cobblestone bedre at kende," udtaler han.

På posten som bestyrelsesformand afløser Rasmus Juul-Nyholm advokat hos Winsløw Advokatpartnerselskab Finn Träff.

"Proptech i Danmark er et helt andet sted i dag"

Milliardhandel med pensionsduo giver ekstra forretning for Cobblestone 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier