EjendomsWatch

Ingen midler i konkursbo efter fejlslagent milliardprojekt – men kurator giver ikke op

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Fenero Capital, der ville udvikle et boligprojekt i Tuborg Havn, har været under konkurs i over to år. Kravene er i millionklassen, mens boets aktiver er opgjort til nul kroner. Kurator, der selv har penge tilgode, fortsætter dog undersøgelserne, der blandt andet skal afdække, om ledelsen kan stilles til ansvar.

"Det er klart, at vi interesserer os for at få afdækket forholdene tilbage i 2015 og 2016 nærmere, herunder også for at kunne vurdere, om nogen kan drages til ansvar for de tab, som kreditorerne har lidt," siger kurator Henrik Selchau Poulsen til EjendomsWatch. | Foto: PR / Bruun & Hjejle

Bruun & Hjejle blev i 2015 hyret af Fenero Capital i forbindelse med, at selskabet forsøgte at købe en grund i Tuborg Havn i Hellerup og udvikle 50.000 kvm luksusboliger.

Advokaterne skulle bistå med at udforme hjørnestenen i projektets finansiering: En obligationsudstedelse på 500 mio. euro, ca. 3,7 mia. kr., som de tyske pengeinstitutter Berenberg Bank og IKB Deutsche Industriebank skulle stå for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier