EjendomsWatch

Kolding-investor sætter kurs mod 1,5 mia. kr. i mursten og indleder generationsskifte

Pierre Legarths ejendomsportefølje runder 1 mia. kr. efter et år med fremgang i indtægter og resultat. Døtre overtager aktier.

Pierre Legarth med EjendomsWatch ombord i sin helikopter tilbage i 2017. | Foto: Frederik Jensen

En af Koldings entreprenante skikkelser, ejendomsinvestor Pierre Legarth, er nået i mål med sin ambition om en portefølje på 1 mia. kr., viser nyt årsregnskab.

Overskuddet sætter rekord med 101 mio. kr. før skat, og egenkapitalen kan opgøres til 381 mio. kr., hvilket lakonisk betegnes "tilfredsstillende."

"I lighed med tidligere år har der i regnskabsåret været stor fokus på udvikling af koncernens ejendomsportefølje. Mange af lejemålene er blevet renoveret, og det er lykkes at genudleje disse med en mere attraktiv leje, bl.a. som følge af konvertering fra kontorarealer til boliger," skriver selskabet, der opgør den aktuelle pipeline til ca. 300 boliger.

Opret et gratis prøveabonnement på EjendomsWatch her

I to Kolding-projekter, der er under opførelse i Holbergs Have og Lykkes Have, er der desuden sket en aktieoverdragelse, så 80 pct. af kapitalen er overdraget til Pierre Legarts døtre Camilla og Rikke som led i "et planlagt generationsskifte", lyder det.

Porteføljen er inklusive igangværende projekter opgjort til 1,06 mia. kr.

"I de kommende år vil der fortsat være fokus på udvidelse af ejendomsporteføljen, som forventes at nærme sig ca. 1,5 mia. kr.," skriver Pierre Legarth, der stiller et nyt "tilfredsstillende resultat" i udsigt for i år.

Lokal investor bygger 154 boliger i Kolding

Kolding-investor bygger 80 lejeboliger på fyrværkerigrund i Seest

Kolding-investor nærmer sig mål om milliardportefølje 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier