EjendomsWatch

Aarhus-udvikler rider højt på coronabølge og viser voksende muskler i boligben

Innovater-koncernen nyder godt af massiv investorinteresse inden for bolig- og retailsegmentet og leverede sidste år tocifrede vækstrater. Netop boliger udgør en stadig stigende del af en forretning, hvor de kommende projekter løber op i langt over en milliard, fortæller adm. direktør og ejer til EjendomsWatch.

Innovater-chef Morten Lykke fortæller, at boligerne nu fylder omkring 70 pct. af forretningen. | Foto: PR / Innovater

Innovater har netop offentliggjort, hvad ledelsen hos den aarhusianske projektudvikler selv beskriver som "et meget tilfredsstillende regnskab." Her afsløres det, at bruttofortjenesten på koncernniveau blev løftet over 30 pct. og rundede 50 mio. kr., mens bundlinjen voksede mere end 40 pct. til 17 mio. kr.

Selskabet, der blev etableret i finanskriseåret 2008, beskæftiger sig primært med udvikling af boliger og erhvervsejendomme for dagligvarekæder samt butikker som Jem & Fix, Harald Nyborg og Elgiganten – forretninger, der hver især registrerede stigende aktivitet i 2020 som konsekvens af myndighedernes coronanedlukninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier