EjendomsWatch

Nødlidende boligfond får Pelle Dragsted som næstformand – går efter formandsposten

Enhedslisten-profilen sætter sit præg på den største boligudlejer på Frederiksberg efter november måneds kommunalvalgsejr. Nuværende formand har endnu ikke gjort sig tanker om sin fremtid. (Opdateret)

Enhedlistens Pelle Dragsted kandiderer til formandsposten i Frederiksberg Boligfond. | Foto: Jens Dresling

Enhedslistens Pelle Dragsted er valgt som næstformand i Frederiksberg Boligfond. Det bekræfter han over for EjendomsWatch.

Han uddyber i en mail, at det måske ikke blive længe, at han beholder titlen som næstformand.

"Indtil videre frem til marts, hvor vi skal vælge nyt formandskab. Men der regner jeg også med at kandidere," lyder det fra Pelle Dragsted.

Nuværende formand i fonden er den konservative Flemming Brank, der røg ud af byrådet i ved kommunalvalget i november. EjendomsWatch har spurgt Flemming Brank om, hvordan hans fremtid ser ud i fonden.

"Jeg er fortsat formand for bestyrelsen og er rigtig glad for de nye repræsentanter indvalgt i bestyrelsen."

Spurgt til, hvad han tænker om, at Pelle Dragsted stiller op, og om han selv vil stille op til en ny formandsperiode, siger han:

"Der er ordinært valg ved det årlige regnskabsmøde senere på året. Det er jeg ikke begyndt at tænke på – lige nu handler det om at redde fonden. Der har jeg godt medspil med bestyrelsen og et fint samarbejde med Frederiksberg Boligfonds næstformand Pelle Dragsted."

Opret et gratis prøveabonnement på EjendomsWatch her

3. januar fortalte Pelle Dragsted ligeledes i EjendomsWatch om sine planer med boligmassen på Frederiksberg og i hovedstadsområdet.

Om hans visioner og ønsker holder stik, kan kun tiden vise.

Det er ingen hemmelighed, at Frederiksberg Boligfond, som ejer 19 ejendomme på Frederiksberg, har været i vælten det seneste års tid på grund af fondens skrantende økonomi, hvor et delvist frasalg af ejendomme til amerikanske Blackstone blev forsøgt, men skabte stor lokal modstand.

Kort inden jul sidste år kom en gruppe lejerrepræsentanter med en bøn til politikerne om at finde en snarlig løsning på den dårlige økonomi.

(Artikel opdateret kl. 15.50 med kommentar fra Flemming Brank.)

Tidligere aktivist skal stå i spidsen for byggesagerne på Frederiksberg

Boliger under nødlidende Frederiksberg-fond bliver måske almene

Presset boligfond arbejder på milliardsalg til PFA: "Vi har en bred vifte af muligheder"

Kommune kommer presset boligfond til hjælp – vil ophæve omstridt forkøbsret 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier