EjendomsWatch

Nødlidende boligfond får Pelle Dragsted som næstformand – går efter formandsposten

Enhedslisten-profilen sætter sit præg på den største boligudlejer på Frederiksberg efter november måneds kommunalvalgsejr. Nuværende formand har endnu ikke gjort sig tanker om sin fremtid. (Opdateret)

Enhedlistens Pelle Dragsted kandiderer til formandsposten i Frederiksberg Boligfond. | Foto: Jens Dresling

Enhedslistens Pelle Dragsted er valgt som næstformand i Frederiksberg Boligfond. Det bekræfter han over for EjendomsWatch.

Han uddyber i en mail, at det måske ikke blive længe, at han beholder titlen som næstformand.

"Indtil videre frem til marts, hvor vi skal vælge nyt formandskab. Men der regner jeg også med at kandidere," lyder det fra Pelle Dragsted.

Nuværende formand i fonden er den konservative Flemming Brank, der røg ud af byrådet i ved kommunalvalget i november. EjendomsWatch har spurgt Flemming Brank om, hvordan hans fremtid ser ud i fonden.

"Jeg er fortsat formand for bestyrelsen og er rigtig glad for de nye repræsentanter indvalgt i bestyrelsen."

Spurgt til, hvad han tænker om, at Pelle Dragsted stiller op, og om han selv vil stille op til en ny formandsperiode, siger han:

"Der er ordinært valg ved det årlige regnskabsmøde senere på året. Det er jeg ikke begyndt at tænke på – lige nu handler det om at redde fonden. Der har jeg godt medspil med bestyrelsen og et fint samarbejde med Frederiksberg Boligfonds næstformand Pelle Dragsted."

Opret et gratis prøveabonnement på EjendomsWatch her

3. januar fortalte Pelle Dragsted ligeledes i EjendomsWatch om sine planer med boligmassen på Frederiksberg og i hovedstadsområdet.

Om hans visioner og ønsker holder stik, kan kun tiden vise.

Det er ingen hemmelighed, at Frederiksberg Boligfond, som ejer 19 ejendomme på Frederiksberg, har været i vælten det seneste års tid på grund af fondens skrantende økonomi, hvor et delvist frasalg af ejendomme til amerikanske Blackstone blev forsøgt, men skabte stor lokal modstand.

Kort inden jul sidste år kom en gruppe lejerrepræsentanter med en bøn til politikerne om at finde en snarlig løsning på den dårlige økonomi.

(Artikel opdateret kl. 15.50 med kommentar fra Flemming Brank.)

Tidligere aktivist skal stå i spidsen for byggesagerne på Frederiksberg

Boliger under nødlidende Frederiksberg-fond bliver måske almene

Presset boligfond arbejder på milliardsalg til PFA: "Vi har en bred vifte af muligheder"

Kommune kommer presset boligfond til hjælp – vil ophæve omstridt forkøbsret 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier