EjendomsWatch

Vilde dage for nyvalgt borgmester: "Jeg har fået syv timers søvn de sidste to døgn"

En voldgiftssag kort før jul bliver foreløbig sidste omgang med kliken, siger advokat Michael Vindfeldt, som snart tager orlov for at iføre sig borgmesterkæden på Frederiksberg.

Michael Vindfeldt (S) hilser, da han mødte op til valgaften på Frederiksberg Rådhus tirsdag 16. november 2021. Snart vinker han farvel til arbejdet som advokat. I hvert fald for en stund. | Foto: Martin Sylvest

Erstatningerne er klar, og nu gælder det for Michael Vindfeldt, der er partner i Sirius Advokater, om at overdrage sin advokatforretning, inden han deponerer sin bestalling for at indtage borgmesterkontoret på Frederiksberg Rådhus.

Det er et arbejde, der har været i gang i noget tid, hvor advokatfirmaet – netop med tanke på Vindfeldts politiske karriere – har polstret toppen på entrepriseområdet med tilføjelsen af advokaterne Tina Ortega og Kim Ørnstrup Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier