EjendomsWatch

Ejendomsrådgiver henter økonomimand hos Grundfos

Udbyderen af ejendomsservice, CBRE Global Workplace Solutions, ønsker at styrke sin position og ansætter leder med erfaring fra Grundfos og PWC.

Daniel Kraft | Foto: PR / CBRE

CBRE Global Workplace Solutions, der vedligeholder bygninger, har ansat 39-årige Daniel Kraft som finanschef for Danmark og Norge, oplyser virksomheden.

Den nye økonomimand, der tiltrådte i december, kommer fra pumpekoncernen Grundfos, hvor han gennem i alt otte år har haft lederstillinger inden for økonomi og indkøb i ind- og udland. Inden da var han konsulent hos PWC i Tyskland, fremgår det.

"Med ansættelsen af Daniel Kraft ønsker CBRE GWS at styrke sin position yderligere på det nordiske marked, som udbyder af værdiskabende totalløsninger, projekter og rådgivning inden for Real Estate og Facility Management både lokalt og globalt," skriver CBRE GWS, der indgår i den globale ejendomsrådgiver CBRE, der også udfører mæglervirksomhed.

Daniel Kraft har en master i international økonomi fra Maastricht University, fremgår det.

Ifølge CBRE GWS har firmaet "gennem de seneste år oplevet en betydelig fremgang i efterspørgslen efter intelligente Facility Management-løsninger, tekniske ydelser og projekter i Norden."

Om sig selv skriver virksomheden, at man "hjælper både lokale og globale virksomheder, der ønsker at effektivisere ejendomsporteføljen og fokusere på kerneforretningen."

"Vi giver internationale virksomheder et globalt overblik og en ensretning af driften af deres bygninger, så det brand, man møder, er det samme i henholdsvis København, Stockholm og London," skriver CBRE GWS.

Coor opruster på innovation og digitalisering

Nederlag på egen hjemmebane gør ondt på servicekoncernen ISS

Nyt netværk skal gentænke ejendomme som et moderne serviceprodukt

Leverandør af ejendomsservice bøvler med det danske marked 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier