EjendomsWatch

CBRE hyrer ny projektansvarlig hos ISS

Erhvervsmæglerens afdeling inden for ejendomsservice tilføres nye kompetencer med en fortid hos både ISS og TDC. (Opdateret.)

Foto: PR.

(Artikel opdateret kl. 14.30 med engelsk jobtitel.)

Thomas Høybye Henriksen er ansat som leder af projekter og teknisk drift (head of projects & techninal operations) hos CBRE Global Workspace Solutions, der rummer ejendomsrådgiverens aktiviteter inden for ejendomsdrift og facility management.

"Thomas Høybye Henriksen får ansvar for at videreudvikle og understøtte GWS’s danske projektafdeling samt yde kundeorienteret projektledelse for nuværende og nye kunder," skriver CBRE.

Den nye chef kommer fra et job som divisionschef i ISS og har tidligere været i TDC.

CBRE havde fremgang på 13 pct. i Danmark i 2017

Ejendomsrådgiver henter erfarne kræfter hos CBRE

CBRE slår på tromme for studie- og ældreboliger

CBRE: Transaktioner for 93 mia. kr. i 2017

 

Forsiden lige nu

Ejendomsudvikleren Jens Schaumann: Man skal være stærk i troen

Når man køber retten til en byggegrund med finanskrisen blæsende om ørene og uden en lokalplan, så skal man have en vis mængde ’Clint Eastwood’ i maven. Det havde og har ejendomsudvikleren Jens Schaumann, og det betaler sig, viser nyt regnskab. Salget af lejligheder på ø-projektet Engholmene stryger af sted, siger han.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Dades på milliardopkøb i Aarhus, en politianmeldelse mod ejendomsudvikleren NPV og Jyske Bank i salgshumør, var nogle af nyhederne i den forløbne uge, hvor abonnenter på EjendomsWatch kunne læse journalistiske interviews med hovedpersonerne. Også Lars Thylander, ledelsen i Gefion Group og en ny minister trak overskrifter i ugens løb.

Konkursbo finder køber til TV-byens gamle studier

En privat investor har købt en del af DR's gamle hovedsæde i Søborg, som bl.a. har været anvendt til film- og tv-studier. Der er tale om et konkursbo med bygninger på 33.655 kvm til en offentlig værdi på 250 mio. kr. Bygningen har været drevet forkert, siger rådgiver til EjendomsWatch. (Opdateret.)

Lejerbo-udbryder indgår partnerskab med Domea.dk

Lejerbo Kolding, der følger i hælene på søsterorganisationen i København og forlader Lejerbo-organisationen, skal fra nytår stå på egne ben med egen administration. Men Domea.dk bistår alligevel på en del af det administrative. Formand har sommerfugle i maven.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier