EjendomsWatch

CBRE hyrer mangeårig ISS-chef som ny nordisk direktør

Den nye drifts- og udviklingsdirektør i Norden skal i stå spidsen for en yderligere styrkelse af erhvervsrådgiverens markedsposition i Norden.

Foto: PR

Liselotte Panduro er ny drifts- og udviklingsdirektør (COO) i Norden hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hun bliver samtidig dansk direktør for CBRE Global Workplace, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Målet er at få CBRE til at udvikle den nordiske organisation og udnytte den globale aktørs potentiale i regionen.

"Der er et kæmpe potentiale for CBRE i både Danmark og resten af Norden. Der findes et væld af koncerner, der har fokus på strategisk outsourcing samt effektiv drift og udnyttelse af ejendomsporteføljen, og det er lige præcis her kernekompetencerne ligger hos CBRE," siger Liselotte Panduro i meddelelsen.

Hun har tidligere været direktør i større danske virksomheder som Danske Bank, TDC, Keops og senest ISS, hvor hun stoppede i december efter seks år. Hos Keops var hun i spidsen for ejendomsinvesteringer og ejendomsbaseret formueforvaltning og var over i en treårig periode fra 2006 og frem ansvarlig for ejendomstransaktioner for mere end 5 mia. kr., fremgår det.

CBRE: 2017 er kommet godt fra start

CBRE: Norden er i investorernes top 3

CBRE: 2016 sluttede med flest kontorinvesteringer nogensinde i København

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier