EjendomsWatch

CBRE hyrer mangeårig ISS-chef som ny nordisk direktør

Den nye drifts- og udviklingsdirektør i Norden skal i stå spidsen for en yderligere styrkelse af erhvervsrådgiverens markedsposition i Norden.

Foto: PR

Liselotte Panduro er ny drifts- og udviklingsdirektør (COO) i Norden hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hun bliver samtidig dansk direktør for CBRE Global Workplace, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Målet er at få CBRE til at udvikle den nordiske organisation og udnytte den globale aktørs potentiale i regionen.

"Der er et kæmpe potentiale for CBRE i både Danmark og resten af Norden. Der findes et væld af koncerner, der har fokus på strategisk outsourcing samt effektiv drift og udnyttelse af ejendomsporteføljen, og det er lige præcis her kernekompetencerne ligger hos CBRE," siger Liselotte Panduro i meddelelsen.

Hun har tidligere været direktør i større danske virksomheder som Danske Bank, TDC, Keops og senest ISS, hvor hun stoppede i december efter seks år. Hos Keops var hun i spidsen for ejendomsinvesteringer og ejendomsbaseret formueforvaltning og var over i en treårig periode fra 2006 og frem ansvarlig for ejendomstransaktioner for mere end 5 mia. kr., fremgår det.

CBRE: 2017 er kommet godt fra start

CBRE: Norden er i investorernes top 3

CBRE: 2016 sluttede med flest kontorinvesteringer nogensinde i København

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier