EjendomsWatch

CBRE hyrer mangeårig ISS-chef som ny nordisk direktør

Den nye drifts- og udviklingsdirektør i Norden skal i stå spidsen for en yderligere styrkelse af erhvervsrådgiverens markedsposition i Norden.

Foto: PR

Liselotte Panduro er ny drifts- og udviklingsdirektør (COO) i Norden hos erhvervsmægleren og -rådgiveren CBRE. Hun bliver samtidig dansk direktør for CBRE Global Workplace, skriver CBRE i en pressemeddelelse.

Målet er at få CBRE til at udvikle den nordiske organisation og udnytte den globale aktørs potentiale i regionen.

"Der er et kæmpe potentiale for CBRE i både Danmark og resten af Norden. Der findes et væld af koncerner, der har fokus på strategisk outsourcing samt effektiv drift og udnyttelse af ejendomsporteføljen, og det er lige præcis her kernekompetencerne ligger hos CBRE," siger Liselotte Panduro i meddelelsen.

Hun har tidligere været direktør i større danske virksomheder som Danske Bank, TDC, Keops og senest ISS, hvor hun stoppede i december efter seks år. Hos Keops var hun i spidsen for ejendomsinvesteringer og ejendomsbaseret formueforvaltning og var over i en treårig periode fra 2006 og frem ansvarlig for ejendomstransaktioner for mere end 5 mia. kr., fremgår det.

CBRE: 2017 er kommet godt fra start

CBRE: Norden er i investorernes top 3

CBRE: 2016 sluttede med flest kontorinvesteringer nogensinde i København

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier