EjendomsWatch

Nyt netværk skal gentænke ejendomme som et moderne serviceprodukt

27. februar lanceres innovationsnetværket Proptech Denmark officielt. Det skal samle ejendomsbranchen om nye teknologier, danne grobund for partnerskaber og markedsføre danske kompetencer i udlandet. Og så skal bygninger ses mere som et serviceprodukt, der stiller nye krav til ejerne, lyder det fra netværkets direktør.

"Vi har et stort behov for at skabe en stærk proptech-scene på linje med fintech-miljøet, som Danmark er kendt for internationalt. Vi har dygtige og innovative kræfter, men de er typisk ikke særlig synlige," siger Ludvig Find, stifter af Elf Development og bestyrelsesmedlem i Proptech Denmark. Foto: PR / Elf Development

Digitaliseringen vinder frem i alle brancher – og heller ikke ejendomsbranchen kan se sig fri. Her er aktørerne i stigende grad nødt til at forholde sig til nye samarbejdsformer og teknologidrevne forretningsmodeller.

Af samme grund så innovationsnetværket Proptech Denmark dagens lys i november sidste år. Netværket er sat i verden for at samle ejendomsbranchen om nye teknologier og løsninger, der kan gavne branchen på langt sigt. Det skal bl.a. ske gennem netværksarrangementer og konferencer, der vil stille skarpt på nogle af de udfordringer, som branchen står med i dag.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier