217 nye boliger opføres i Aalborg - og langt flere er på vej

Første etape af et stort boligprojekt med op mod 1.200 nye boliger er på vej i Aalborg.
Foto: PR
Foto: PR

Et nyt stort byggeprojekt, der på sigt skal rumme 1.200 nye boliger, er på vej i Sofiendal Enge i Hasseris ved Aalborg. Første etape af projektet ved navn Hasserislund er allerede planlagt, hvor 217 nye boliger til en start skal opføres, skriver entreprenørfirmaet TL Byg i en pressemeddelelse.

Projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen er bygherrer på opførslen af de 217 boliger, mens TL Byg er totalentreprenør. Første etape kommer til at 127 lejligheder og 90 rækkehuse.

"Hasserislund er et spændende projekt, som vi har arbejdet på i et stykke tid. Den geografiske beliggenhed er særdeles god, og Aalborg har jo i høj grad brug for flere boliger," udtaler Jens Nielsen, direktør i TL Byg, og supplerer:

 "Netop boligbyggerier i de større byer er et af vores specialområder, og vi er meget glade for at vinde opgaven her på vores hjemmebane i Aalborg."

Projektudviklerne Henning Holm-Pedersen og Peter Sørensen har også en option på at stå for anden etape af byggeriet, der består af 160 ny boliger.

Planen bag det store projekt i Sofiendal Enge er udformet af Aalborg Kommune i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten som rådgiver. 

11 nye områder med almene boliger skyder op i Aalborg og omegn 

MT Højgaard bygger center i Aalborg

Nordjylland oplever markant fald i tomme butikker 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også