EjendomsWatch

TK Development sælger højhus i Aalborg

I alt 57 lejligheder i Østre Havn i Aalborg er nu på vej af bøgerne for TK, som har solgt videre til en privat investor.

Foto: Peter Rahbek/Kenneth Jensen

Inden for de næste 15 måneder vil havneområdet ved Østre Havn i Aalborg kunne prale af sit eget højhus, et 10 planer højt byggeri, der i alt skal rumme 57 lejligheder på i alt 4.900 kvm.

Det meddeler udvikleren TK Development, som netop har solgt projektet til en privat investor. Byggeriet går i gang i begyndelsen af næste år og skal afleveres i foråret 2018 med TK Development som udvikler og opfører.

TK Development oplyser også, at der er blevet ansøgt om byggetilladelse, ligesom entreprenørfirmaet HP Byg har fået en ordre om totalentreprise på projektet.

De 57 lejligheder skal efter planen være lejeboliger, og højhuset får også en parkeringskælder på 500 kvm med plads til en bil pr. lejer.

TK vil få en overskudsandel på 70 pct. i projektet.

Ni nye shoppingcentre er på vej i Jylland

Formueforvaltere i ejendomsduel for tyske pensionsmilliarder

Nordmænd overtager resterne af Fona

TK Development får ny partner i sjællandsk outlet-center

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier