EjendomsWatch

MT Højgaard bygger center i Aalborg

Projektet indeholder både erhverv og boliger, der får en beliggenhed med udsigt fra et Aalborgs højeste punkter.

Foto: PR-illustration

MT Højgaard igangsætter nu byggeriet af et lokalcenter på 5000 kvadratmeter på hjørnet af Danalien og Sohngårdsholmsvej i Aalborg, skriver Nordjyske.

Projektet der både skal rumme boliger og erhverv, bliver på grund af sin placering på toppen af bakken et af Aalborgs højeste. Byggeriet bliver i to niveauer, og den højeste ende bliver 24,5 meter og får 7 etager, mens der i stueetagen gøres klar til butikker og erhverv med et samlet etageareal på 2500 kvm.

"Står man på den øverste altan, vil man være 23 meter oppe og have en fantastisk udsigt over byen. Men det gælder stort set alle lejligheder — også de lavere liggende," siger Carsten Nielsen, direktør for MT Højgaard i Aalborg, til Nordjyske.

Fra første sal og op opføres 48 lejligheder, der skal stå klar i maj 2016. Boligerne er primært tiltænkt børnefamilier, som ønsker at bo tæt på både byen, universitet, daginstitutioner, skoler og butikker.

TK Development sælger højhus i Aalborg

Troen på MT Højgaard lider et nyt knæk

Aalborg-matador må ændre i planer for havnebyggeri

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier