EjendomsWatch

Folketingsmedlems hotel bliver til ejerlejligheder

Kæde af konferencehoteller opgiver kampen mod underskud på vestsjællandsk hotel og vil tjene på konvertering til lejligheder med havudsigt. Til gengæld udvides et andet hotel.

Foto: Google Street View

To år med underskud hvert år på omkring en halv million kroner og ingen muligheder for at bygge til med nye konferencefaciliteter har fået Vilcon Konferencehoteller til at lukke Hotel Jens Baggesen på Batterivej i Korsør. Navnet Vilcon er forbogstaverne i navnene på ejerne, folketingsmedlem Villum Christensen (LA) og hustruen Connie Christensen.

Det skriver Sjællandske.

De 39 værelser fordelt på 3 etager ombygges derfor til 14 ejerlejligheder med enten udsigt til Storebælt eller havnen i Korsør. Lejlighederne ventes at være klar til indflytning i august 2017, og der er endnu ikke tilknyttet en ejendomsmægler.

"Alle gæster har fået besked om vores beslutning, og de gæster, som har reserveret efter maj 2017, er alle blevet tilbudt faciliteter på et af vores andre hoteller," siger Connie Christensen til Sjællandske.

Vilcon Konferencehoteller omfatter efter hotellukningen i Korsør Vilcon Hotel & Konferencegaard i Lorup lidt uden for Slagelse, Golfhotel Vilcon i Slagelse og Hotel Strandparken i Holbæk, hvor 35 nye værelser om kort tid kan tages i brug.

Hotelkæde leder efter investor i Carlsberg Byen

Ejendomsmatador fri af bankernes jerngreb: "Tidernes gunst ser bedre ud"

Hotelbranchen fejrer årsdag med rekordtal

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier