Folketingsmedlems hotel bliver til ejerlejligheder

Kæde af konferencehoteller opgiver kampen mod underskud på vestsjællandsk hotel og vil tjene på konvertering til lejligheder med havudsigt. Til gengæld udvides et andet hotel.
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

To år med underskud hvert år på omkring en halv million kroner og ingen muligheder for at bygge til med nye konferencefaciliteter har fået Vilcon Konferencehoteller til at lukke Hotel Jens Baggesen på Batterivej i Korsør. Navnet Vilcon er forbogstaverne i navnene på ejerne, folketingsmedlem Villum Christensen (LA) og hustruen Connie Christensen.

Det skriver Sjællandske.

De 39 værelser fordelt på 3 etager ombygges derfor til 14 ejerlejligheder med enten udsigt til Storebælt eller havnen i Korsør. Lejlighederne ventes at være klar til indflytning i august 2017, og der er endnu ikke tilknyttet en ejendomsmægler.

"Alle gæster har fået besked om vores beslutning, og de gæster, som har reserveret efter maj 2017, er alle blevet tilbudt faciliteter på et af vores andre hoteller," siger Connie Christensen til Sjællandske.

Vilcon Konferencehoteller omfatter efter hotellukningen i Korsør Vilcon Hotel & Konferencegaard i Lorup lidt uden for Slagelse, Golfhotel Vilcon i Slagelse og Hotel Strandparken i Holbæk, hvor 35 nye værelser om kort tid kan tages i brug.

Hotelkæde leder efter investor i Carlsberg Byen

Ejendomsmatador fri af bankernes jerngreb: "Tidernes gunst ser bedre ud"

Hotelbranchen fejrer årsdag med rekordtal

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også