EjendomsWatch

Hotelkæde leder efter investor i Carlsberg Byen

Dansk kæde vil slå sig ned i Københavns nye bydel, hvor to ældre industriejendomme skal konverteres til hotel. Over for EjendomsWatch kalder hoteldirektør det for en formssag at finde en investor.

Foto: PR-illustration

Den danske kæde Brøchner Hotels melder klar til at stå for Carlsberg Byens første hotel. Hotellet ventes at få 156 værelser og stå klar senest ved indgangen til 2019, men først skal der findes en investor til projektet.

Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, mener, at det var vigtigst at få Brøchner Hotels på plads til driften, inden der skulle findes den rette investor til industribygningerne Maltmagasinet samt den historiske og fredede Lagerkælder 3.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier