EjendomsWatch

Ejendomsmatador fri af bankernes jerngreb: "Tidernes gunst ser bedre ud"

Han ejede en bank, golfbaner, Bella Center og en hulens masse ejendomme. Finanskrisen slog luften ud af ballonen og en stor del af porteføljen forsvandt. Men mindehøjtidligheden udeblev, og i dag er Michael Kaa Andersen på vej tilbage, hvilket blandt andet skal ske gennem en omstrukturering af hans mange virksomheder, lyder det i et interview med EjendomsWatch.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Michael Kaa Andersen gik fra succes til succes, og listen af aktiver i hans selskaber var så lang, at det nærmest ville tage dage at danne sig et overblik. Så rullede finanskrisen ind over landet, og med ét blev gode investeringer til dårlige.

Men selvom krisen sendte Michael Kaa Andersen til tælling, blev han aldrig knockoutet. I dag er han tilbage i rampelyset i fremragende form. For balancen er blevet trimmet, og der er fundet en løsning på milliardgælden, og ikke mindst er Michael Kaa Andersen påbegyndt en omstrukturering af sine aktiver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier