EjendomsWatch

Hotelbranchen fejrer årsdag med rekordtal

På turismens årsdag hyldede hotel- og restaurationsbranchen den seneste tids vækstbedrifter og glanede samtidig ind i fremtidens krystalkugle, som afslørede udfordringer med bl.a. teknologi og Airbnb.

Foto: Christian Lindgren/Polfoto

På en dag, hvor landets politiske ledere drejer ind på finanslovsforhandlingernes opløbsstrækning, tog statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) en afstikker til Øksnehallen på Kvægtorvet et stenkast fra Christiansborg.

Her var hotel- og restaurationsbranchens spidser samlet til årsmøde med titlen "Designing the future". Emnerne kredsede derfor ikke overraskende om branchens kommende udfordringer med digitalisering, truslen fra Airbnb og de politiske rammevilkår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier