EjendomsWatch

Arkitektvirksomhed tager et lille skridt tilbage og forventer at blive der

Flytteudgifter er blandt andet medvirkende til, at KHS Arkitekter lander et overskud, der er 800.000 kr. lavere i regnskabsåret 2015/2016 end året før. Samme niveau forventes for det kommende regnskabsår, lyder det fra direktør.

Mjølnerparken på Nørrebro i København er en af de opgaver, som har fyldt i regnskabsåret 2015/2016 for KHS Arkitekter. | Foto: KHS Arkitekter

Godt 800.000 kr. er der til forskel på bundlinjen i KHS Arkitekters seneste regnskab og regnskabet for 2014/2015, skriver Licitationen. I førstnævnte landede selskabet på 6,1 mio. kr. i plus mod 6,9 mio. kr. året før.

"Regnskabet er nogenlunde på niveau med resultatet sidste år og passer nogenlunde med det, vi forventede," siger Jess Kofoed Sørensen, adm. direktør i KHS Arkitekter, til Licitationen.

Han begrunder blandt andet forskellen på regnskaberne med, at virksomheden er flyttet til Lyngby og samtidig oprustet med 8-10 nye ansatte. Virksomheden har i dag 27 ansatte. Desuden har forskellen at gøre med skæringerne på opgaverne i forhold til regnskabsåret, lyder det.

Til regnskabsåret 2016/2017 forventer KHS Arkitekter at lande på niveau med det seneste regnskab — og måske lidt højere, fordi de ikke på samme måde som i 2015/2016 har flytteudgifter at tage hånd om.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Cubo Arkitekter holder niveauet fra 2015

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier