EjendomsWatch

Arkitektvirksomhed tager et lille skridt tilbage og forventer at blive der

Flytteudgifter er blandt andet medvirkende til, at KHS Arkitekter lander et overskud, der er 800.000 kr. lavere i regnskabsåret 2015/2016 end året før. Samme niveau forventes for det kommende regnskabsår, lyder det fra direktør.

Mjølnerparken på Nørrebro i København er en af de opgaver, som har fyldt i regnskabsåret 2015/2016 for KHS Arkitekter. | Foto: KHS Arkitekter

Godt 800.000 kr. er der til forskel på bundlinjen i KHS Arkitekters seneste regnskab og regnskabet for 2014/2015, skriver Licitationen. I førstnævnte landede selskabet på 6,1 mio. kr. i plus mod 6,9 mio. kr. året før.

"Regnskabet er nogenlunde på niveau med resultatet sidste år og passer nogenlunde med det, vi forventede," siger Jess Kofoed Sørensen, adm. direktør i KHS Arkitekter, til Licitationen.

Han begrunder blandt andet forskellen på regnskaberne med, at virksomheden er flyttet til Lyngby og samtidig oprustet med 8-10 nye ansatte. Virksomheden har i dag 27 ansatte. Desuden har forskellen at gøre med skæringerne på opgaverne i forhold til regnskabsåret, lyder det.

Til regnskabsåret 2016/2017 forventer KHS Arkitekter at lande på niveau med det seneste regnskab — og måske lidt højere, fordi de ikke på samme måde som i 2015/2016 har flytteudgifter at tage hånd om.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Cubo Arkitekter holder niveauet fra 2015

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier