EjendomsWatch

Bonava har et godt øje til Hillerød

Byggeselskabet sætter de sidste lejligheder af projekt i Hillerød til salg. Den adm. direktør melder samtidig, at selskabet vil fortsætte med at udvikle i byen og spejder derfor efter grunde.

Foto: PR

NCC’s datterselskab Bonava har oplevet stor efterspørgsel på boligprojekt i Hillerød, hvilket nu får byggeselskabet til at sætte de resterende lejligheder i projektet til salg.

Byggeriet består af i alt 76 lejligheder, og det er de sidste 19, der nu bliver udbudt.

"Salget af de første 55 lejligheder er gået overraskende stærkt, derfor vælger vi nu at sætte de sidste 19 boliger til salg. Vi ser en klar tendens til, at flere søger bolig uden for det centrale København i takt med, at priserne stiger, og den efterspørgsel vil vi gerne møde," siger Kim Poulsen, salgschef hos Bonava, i en pressemeddelelse.

På udkig efter grunde

Det er 15 måneder siden, at Bonava lancerede de første boliger i ejerlejlighedsprojektet Lindealléen i Hillerød, og det er ikke det sidste, man har set til boligselskabet på de kanter i følge Torben Modvig, adm. direktør i Bonava.

"Vi vil meget gerne fortsætte med at udvikle boliger i Hillerød. Byen har et stort potentiale for en boligudvikler som Bonava, og vi er aktivt på udkig efter passende grundmuligheder," siger han i meddelelsen.

Lejlighederne i punkthusene på Lindealléen er ejerlejligheder i størrelsen 74-107 kvm. De er tegnet af KHS Arkitekter og starter prismæssigt på 1,7 mio. kr.

Selskabet oplyser, at byggeriet af alle 76 lejligheder er igangsat, og at de sidste boliger er klar til indflytning i slutningen af 2017.

Bonava udspringer fra bygge- og ejendomsudviklingsvirksomheden NCC, der opererer i hele Nordeuropa, men med den største del af forretningen i Sverige.

NCC får igen kritik for byggesjusk

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket

Nyt bolig-brand vil være ejendomsbranchens svar på H&M

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier