EjendomsWatch

Kant Arkitekter præsterer stabilt regnskab

Arkitektfirmaet har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016, både i omsætning og afkast.

Kant Arkitekter er totalrådgiver på 405 på boliger i Græse Bakkeby ved Frederikssund. | Foto: PR-illustration

Kant Arkitekter præsterer en lille fremgang fra et overskud på 2,2 mio. kroner i 2014 til et overskud på 2,5 mio. kroner i 2015. Det skriver Licitationen.

Partner i Kant Arkitetkter, Uffe Bay-Smidt, har positive forventninger til en tilsvarende vækst i 2016 og understreger, at det både gælder i omsætning og afkast. Også i medarbejderstaben forventes der at ske vækst med 40 ansatte ved udgangen af 2016 mod godt 35 mand i dag. Arkitektvirksomheden fokuserer på de to kerneområder boligbyggerier og undervisningsbyggerier. 

"Vi kan mærke, at begge segmenter er i vækst - primært det private boligmarked. Vi vil gerne have stabil vækst. Det gør, at vores organisation kan følge med den udvikling, som væksten bringer," siger Uffe Bay-Smidt til Licitationen.

Det er primært væksten i det private boligmarked, der vil trække læsset for arkitektfirmaet. Hovedstadsområdet er der, hvor størstedelen af virksomhedens omsætning ligger, men hele Sjælland er i spil. Dertil kommer enkelte storprojekter i Jylland, heriblandt konverteringen af det gamle hovedbibliotek i Aarhus til hostel.

Nye boligbehov skaber innovative boligformer

Høje boligpriser gør konverteringer rentable

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier