EjendomsWatch

Dades investerer i boligejendomme i Hillerød

De første boliger står allerede klar, mens en gammel tankstation skal af vejen, før projektet kan færdiggøres.

Foto: PR-illustration

Ejendomsinvesteringsselskabet Dades har investeret i 90 nye familieboliger i forskellige størrelser i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis. Den første blok med 12 lejligheder er allerede opført, og beboerne flyttede ind sidste år.

I alt kommer der fire nye blokke på Slangerupgade 63-65 med i alt 90 lejligheder på mellem 60 og 110 kvm. En tidligere Shell-tank på den anden side af vejen rives ned, og der opføres to boligblokke.

"Vi har ikke haft boliger før, og slet ikke i det omfang, som vi går i markedet med nu. Slangerupgade er et af de første boligprojekter på vores nye rejse, hvor vi i de kommende år skal investerere," siger Bjarne Erik Sørensen, udviklingschef i Dades, til Frederiksborg Amts Avis.

Det er første gang, at Dades køber et boligprojekt i Hillerød, mens entreprenør-og udviklingsselskabet HHM Ejendomme, der er entreprenør på boligerne, har flere byggeprojekter i Hillerød bag sig.

Bonava har et godt øje til Hillerød

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier