Dades investerer halv mia. kr. i 200 familieboliger

Ejendomsselskabet skal forvandle gammel industriejendom i Gladsaxe, skriver Børsen.
Dades-topchef Boris Nørgaard Kjeldsen. | Foto: PR
Dades-topchef Boris Nørgaard Kjeldsen. | Foto: PR

Ejendomsselskabet Dades investerer de kommende to-tre år op mod 500 mio. kr. i at forvandle den gamle industriejendom Søborg Møbelfabrik til 200 nybyggede familieboliger, hvoraf de første ventes klar i efteråret 2018, skriver Børsen.

Hovedbygningen fra møbelfabrikken bliver bevaret og omdannes til kontorer, klinikker eller showroom, mens de store omkringliggende arealer bliver bebygget med moderne lejligheder.

"Som supplement til vores kontorejendomme og butikscentre vil vi gerne investere i boliger, og Gladsaxe har et stærkt befolkningsgrundlag. Mange af dem, der flytter fra København, flytter til Gladsaxe, men her er mangel på gode familieboliger," siger adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen fra Dades til avisen.

"Vi vil tilbyde en god, gedigen mellemvare, der er god efterspørgsel efter. Denne type af boliger er heller ikke så konjunkturfølsomme i sammenligning med boliger i den høje ende," fortsætter han.

Søborg Møbelfabrik er en familieejet virksomhed igennem fire generationer, der har for meget plads i de nuværende rammer.

"Vi har rigtig god tid til at finde ud af, hvad der skal ske med Søborg Møbelfabrik. Skal vi slå os sammen med nogen, skal vi lade os opkøbe, eller skal vi fortsætte selv," siger bestyrelsesformand Carsten Vagn Jacobsen til Børsen.

Parterne har aftalt ikke at oplyse købsprisen, fremgår det.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også