EjendomsWatch

Dades køber central butiksejendom i Lyngby

Ejendomsselskabet har for et ukendt beløb overtaget stor ejendom i centrum af Lyngby.

Foto: Kristensen Consulting

Ejendomsselskabet Dades har slået til igen.

Selskabet har købt en ejendom (billedet) i Kgs. Lyngby med fire udlejede butikker på i alt 1.904 kvadratmeter og med facade ud til Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra ejendomsrådgiver Kristensen Consulting, der har rådgivet sælgeren, som er K/S Lyngby Hovedgade 84.

Prisen for overtagelsen oplyses ikke.

"Med lokal forankring i Kgs. Lyngby og som ejer af blandt andet Svorin Karréen, som ligger lige overfor på Lyngby Hovedgade 80-84, er disse flotte butikker på Jernbanepladsen 1 en spændende investering, som passer godt til selskabets portefølje," udtaler adm. direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen.

Ejendommens fire ejerlejligheder er udlejet til henholdsvis Svane Køkkenet, JKE Design, Invita Køkkener og Computercity. På de øvrige etager i hovedejendommen findes ejerlejligheder til kontor og til beboelse, som ikke indgår i handelen, fremgår det videre af meddelelsen.

Dades investerer halv mia. kr. i 200 familieboliger

Frasalg sikrer solid gevinst for butikskæde-milliardær

Kriseramt modekoncern lider: Lukker butikker og taber millioner

Klæder skaber vækst hos sjællandsk outlet-center

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier