EjendomsWatch

Ejendomsselskab vil bygge ungdomsboliger på ishockey-grund

Lokal investor har planer om at bygge villaer og lejlighedsblokke i Aalborg, når kasseret skøjtehal rives ned. Genstridige naboer er taget i ed, lyder det fra direktør.

Foto: Arkitekterne Bjørk og Maigaard

Ejendomsselskabet Ungbo Danmark vil bygge villaer og lejlighedsblokke mellem Østre Alle og Bernstorffsgade, når Aalborgs gamle skøjtehal er væk. Det fremgår af en ændring af lokalplanen for området, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Det er næsten 10 år siden, at den sidste ishockeykamp spillet i den gamle hal på Samsøgade. Andre bygherrer har forsøgt sig med bebyggelse på skøjtehal-grunden, men har ikke kunnet få dispensation fra især byggehøjderne i lokalplanen, især op mod Bernstorffsgade, hvor beboerne har protesteret højlydt.

"Vi har haft en god og konstruktiv dialog med beboerforeningen og beboerne på vejen. Deres ønsker er i videst muligt omfang blevet indarbejdet i projektet, som det ser ud nu," siger Morten Kristensen, adm. direktør i Ungbo Danmark, til Nordjyske Stiftstidende.

Ungbo vil bygge fire familiehuse op mod Bernstorffsvej og tre blokke med lejligheder — to med tre etager og en med fire etager. Blokkene kommer til at indeholde 49 to- og treværelses lejligheder.

Som navnet antyder, fokuserer Aalborg-baserede Ungbo Danmark på udlejning af studie- og ungdomsboliger i Danmark. Ejendomsselskabet har ungdomsboliger i alle Danmarks universitetsbyer.

PFA kigger mod nord efter storsatsning i Aalborg

Københavnsk bar-investor holder happy hour i Aalborg

Aalborg vil bygge boliger ud i Limfjorden

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier