EjendomsWatch

Københavnsk bar-investor holder happy hour i Aalborg

Yderligere to barer i Jomfru Ane Gade er tilføjet Adam Falberts portefølje i byen. Samtidig gør han klar til at projektudvikle beværtningerne.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Adam Falberts Restaurations Kompagniet har igen været på opkøb i Aalborgs Jomfru Ane Gade, skriver Nordjyske. Selskabet overtager den 1 september barerne Newcastle og Beer King.

De mange opkøb betyder, at der ifølge Adam Falbert er ændringer på vej i Jomfru Ane Gade.

"Vi er i gang med en større plan om at få bygget en masse af forretningerne om og få tilført gaden nogle nye koncepter," siger Adam Falbert, adm. direktør og ejer Restaurations Kompagniet til Nordjyske.

Han vil løfte kvaliteten i Jomfru Ane Gadehvor han mener, at beværtningerne typisk har konkurreret på priser og ikke så meget på kvalitet.

Københavnsk bar-investor på storindkøb i Aalborg

Lokal ejendomsmatador og milliardærfamilie sælger Aalborg-kollegium 

"Vores hjerte bliver igen levende"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier