EjendomsWatch

Flere store byggeprojekter på vej i Odense

Byråd har godkendt planer om 120 boliger og et supermarked på Rugårdsvej, hvor jagten på investorer nu er gået ind. Nu vil naboerne også udvide.

Der skal være plads til 120 lejeboliger i det gamle fabriksområde, der tidligere husede Nordisk Tekstil. Lejlighederne bygges i den gamle fabrikshal og så bliver der bygget rækkehuse i nye bygninger på området. | Foto: PR-illustration

Et enigt byråd i Odense har nu nikket ja til en lokalplan, der gør det muligt at omdanne det tidligere fabriksområde, der husede Nordisk Tekstil på Rugårdsvej til 120 lejeboliger og et nyt Rema 1000-supermarked. Og nu vil naboerne hos Autohuset Kronsbjerg på den anden side af vejen også udvide og bygge et helt nyt autohus. Det skriver Fyens Stiftstidende.

"Det er en god mulighed for at udvikle et spændende centerområde tæt på by og skov, og hvor der også er mulighed for at skabe et område med eget islæt og stemning," siger Jane Jegind (V), by-og kulturrådmand i Odense Kommune, til Fyens Stiftstidende.

Det er brødrene Henrik og Martin Bonde Jacobsen fra Hillerød, der ejer området gennem selskabet NT Leasing. De skal nu finde investorer til et projekt, der ventes at løbe op i 210 mio. kr. De 120 lejligheder og rækkehuse på mellem 70-125 kvm skal efter planen kun lejes ud.

Lejlighederne skal bygges i fabriksbygningen og rækkehusene som nybyggeri ved siden af. Efter nedrivning, rensning af grunden og byggeri kan boligerne i bedste fald være klar til indflytning engang i 2018.

Tidligere tekstilfabrik bliver til boliger for kvart milliard

Boligprojekt til 87 mio. kr. sættes i gang i Odense

Odense-investor: "Det er en perle"

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier