EjendomsWatch

Odense-investor: "Det er en perle"

Boligejendom er på vej i det centrale Odense. Projektudvikler kaster sig over endnu et projekt i byen og er svært tilfreds med beliggenheden.

Foto: Arkitema Architects

Et olympisk spydkast fra Odenses gågader og byliv bygger Probus Ejendomme og Investering 62 lejligheder. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Selskabet bygger ejendommen på en grund, der hidtil har huset asfalteret parkeringsplads mellem Vestergade og Vindegade i det centrale Odense. Byggeriet opføres af H. Skjøde Knudsen og er tegnet af Arkitema.

"Det er en perle. En hel unik placering midt i byen og vel en af de sidste, der er tilbage, hvis vi skal så tæt på centrum," siger Henrik Gorm Nielsen, adm. direktør for Probus Ejendomme og Investering, til Fyens Stiftstidende.

Probus Ejendomme og Investering er også involveret i et andet stort projekt i byen. Det er det gamle slagtehus på Grønløkkevej og Rugårdsvej, hvor man åbner for udlejning af 58 to-og treværelses lejligheder omkring årsskiftet.

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Nedlagt gartneri ved Odense bliver til over 130 boliger

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier