EjendomsWatch

Odense-investor: "Det er en perle"

Boligejendom er på vej i det centrale Odense. Projektudvikler kaster sig over endnu et projekt i byen og er svært tilfreds med beliggenheden.

Foto: Arkitema Architects

Et olympisk spydkast fra Odenses gågader og byliv bygger Probus Ejendomme og Investering 62 lejligheder. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Selskabet bygger ejendommen på en grund, der hidtil har huset asfalteret parkeringsplads mellem Vestergade og Vindegade i det centrale Odense. Byggeriet opføres af H. Skjøde Knudsen og er tegnet af Arkitema.

"Det er en perle. En hel unik placering midt i byen og vel en af de sidste, der er tilbage, hvis vi skal så tæt på centrum," siger Henrik Gorm Nielsen, adm. direktør for Probus Ejendomme og Investering, til Fyens Stiftstidende.

Probus Ejendomme og Investering er også involveret i et andet stort projekt i byen. Det er det gamle slagtehus på Grønløkkevej og Rugårdsvej, hvor man åbner for udlejning af 58 to-og treværelses lejligheder omkring årsskiftet.

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Nedlagt gartneri ved Odense bliver til over 130 boliger

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier