EjendomsWatch

Boligprojekt til 87 mio. kr. sættes i gang i Odense

Boligområde tæt på byens gågade opstår på resterne af industri og kontor.

Foto: PR

Et helt nyt boligområde vil de kommende år skyde op i Odense på det stykke af Rugårdsvej, der går fra TV 2 ind mod centrum, skriver Home Erhverv i en pressemeddelelse.

Ejendomsmæglerkæden har fået ejendommen Rugårdsvej 9 og 13A til salg, og den er et godt eksempel på den fremtid, som venter kvarteret.

"Den ligger kun 300 meter fra, hvor gågaden begynder, og det vil være helt oplagt at bruge de nye muligheder i kommuneplanen til at indrette den til boliger. Den nuværende ejer ønsker dog ikke at kaste sig ud i det projekt og har derfor sat den til salg," siger Rasmus Renner, ejendomsmægler hos Home Erhverv Fyn i Odense, i meddelelsen.

Ejendommen ligger på en grund på 2600 kvm, og der er mulighed for at indrette 4.000 kvm bolig på den.

"Noget af den nuværende ejendom kan omdannes til boliger, mens andet bør rives ned, så der kan bygges nyt. Prisen for projektet bliver formentlig på omkring 87 millioner kroner," fortsætter Rasmus Renner.

Indtil nu har ejendommen været indrettet til undervisning og har blandt andet været lejet ud til HF & VUC Fyn, som fraflytter i løbet af efteråret 2016.

Ud over den centrale placering får beboerne i de kommende boliger også nem adgang til offentlig transport. Odenses kommende letbane får stoppested lige i nærheden.

Odense-investor: "Det er en perle"

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Video: Se Odenses rivende udvikling fra luften

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier