Boligprojekt til 87 mio. kr. sættes i gang i Odense

Boligområde tæt på byens gågade opstår på resterne af industri og kontor.
Foto: PR
Foto: PR

Et helt nyt boligområde vil de kommende år skyde op i Odense på det stykke af Rugårdsvej, der går fra TV 2 ind mod centrum, skriver Home Erhverv i en pressemeddelelse.

Ejendomsmæglerkæden har fået ejendommen Rugårdsvej 9 og 13A til salg, og den er et godt eksempel på den fremtid, som venter kvarteret.

"Den ligger kun 300 meter fra, hvor gågaden begynder, og det vil være helt oplagt at bruge de nye muligheder i kommuneplanen til at indrette den til boliger. Den nuværende ejer ønsker dog ikke at kaste sig ud i det projekt og har derfor sat den til salg," siger Rasmus Renner, ejendomsmægler hos Home Erhverv Fyn i Odense, i meddelelsen.

Ejendommen ligger på en grund på 2600 kvm, og der er mulighed for at indrette 4.000 kvm bolig på den.

"Noget af den nuværende ejendom kan omdannes til boliger, mens andet bør rives ned, så der kan bygges nyt. Prisen for projektet bliver formentlig på omkring 87 millioner kroner," fortsætter Rasmus Renner.

Indtil nu har ejendommen været indrettet til undervisning og har blandt andet været lejet ud til HF & VUC Fyn, som fraflytter i løbet af efteråret 2016.

Ud over den centrale placering får beboerne i de kommende boliger også nem adgang til offentlig transport. Odenses kommende letbane får stoppested lige i nærheden.

Odense-investor: "Det er en perle"

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Video: Se Odenses rivende udvikling fra luften

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også