EjendomsWatch

Tidligere tekstilfabrik bliver til boliger for kvart milliard

Folkene bag det oprindelige Nordisk Tekstil i Odense vil være ejendomsudviklere og investerer 210 mio. kr. i boligejendomme.

Byggebranchen i Odense får endnu et stort tilskud næste år. Omkring 210 mio. kr. bliver investeret i 120 nye boliger på Rugårdsvej i byens nordvestlige del, der får en markedsværdi på cirka 250 mio. kr. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den store investering skal bruges til at bygge boliger og dagligvarebutik i den fabrik, der tidligere husede Nordisk Tekstil. Bag en del af pengene til byggeriet står Nordisk Tekstils tidligere ejere, brødrene Henrik og Martin Bonde Jacobsen fra Hillerød, via selskabet NT Leasing.

"Vi håber, at vi kan lave et partnerskab med en investor eller entreprenør, så vi kommer til at eje halvdelen i fremtiden. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan det ende med ,at vi sælger det hele," siger David Holm, bestyrelsesformand i NT Leasing, til Fyens Stiftstidende.

En del af boligerne bliver indrettet som lejligheder i den store fabriksbygning, der dominerer området og bliver stående. Andre boliger bliver nybyggede rækkehuse på 70-125 kvm i to og tre etager, og endelig bygges der to seks-etagers bygninger længst væk fra Rugårdsvej.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Investorer vil udvikle fabriksgrund i Odense

Håndboldklub går ind i ejendomsbranchen

Odense mangler familieboliger

Forsiden lige nu

KPMG-topchef køber investeringsejendom til rekordpris og gør lejere nervøse

Den øverste chef i revisionsselskabet KPMG i Danmark er ved siden af sit job også ejendomsinvestor. Med en ny tocifret millioninvestering i en nødlidende ejendom i København frygter lejerne at blive kastebold mellem kortsigtede spekulanter. KPMG-direktør lover dog over for EjendomsWatch at overholde gældende lovgivning.

Et flertal af danskere går ind for blandede byområder

Hverken høje eller lave indkomstgrupper skal klumpe sig sammen, lyder det fra statsministeren – og også fra en overvægt af danskere, viser en rundspørge. Resultatet glæder den almene boligsektor, der har gode erfaringer med blandet byggeri, og som også flere og flere private udviklere går i partnerskab med.

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier