EjendomsWatch

Tidligere tekstilfabrik bliver til boliger for kvart milliard

Folkene bag det oprindelige Nordisk Tekstil i Odense vil være ejendomsudviklere og investerer 210 mio. kr. i boligejendomme.

Foto: Cowi/Geodatastyrelsen

Byggebranchen i Odense får endnu et stort tilskud næste år. Omkring 210 mio. kr. bliver investeret i 120 nye boliger på Rugårdsvej i byens nordvestlige del, der får en markedsværdi på cirka 250 mio. kr. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Den store investering skal bruges til at bygge boliger og dagligvarebutik i den fabrik, der tidligere husede Nordisk Tekstil. Bag en del af pengene til byggeriet står Nordisk Tekstils tidligere ejere, brødrene Henrik og Martin Bonde Jacobsen fra Hillerød, via selskabet NT Leasing.

"Vi håber, at vi kan lave et partnerskab med en investor eller entreprenør, så vi kommer til at eje halvdelen i fremtiden. Hvis det ikke kan lade sig gøre, kan det ende med ,at vi sælger det hele," siger David Holm, bestyrelsesformand i NT Leasing, til Fyens Stiftstidende.

En del af boligerne bliver indrettet som lejligheder i den store fabriksbygning, der dominerer området og bliver stående. Andre boliger bliver nybyggede rækkehuse på 70-125 kvm i to og tre etager, og endelig bygges der to seks-etagers bygninger længst væk fra Rugårdsvej.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Investorer vil udvikle fabriksgrund i Odense

Håndboldklub går ind i ejendomsbranchen

Odense mangler familieboliger

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier