EjendomsWatch

Privatskole i Odense køber naboejendom for 30 mio. kr.

Skole overtager godt 5000 kvm uddannelseslokaler, som andre investorer ellers gerne ville have omdannet til boliger, siger mægler til EjendomsWatch.

Foto: PR

Lidt over 5000 kvm uddannelseslokaler i Odense, som hidtil har været benyttet af Erhvervsakademi Lillebælt, er blevet solgt.

Der er tale om ejendommen Nonnebakken 9, som naboen, Giersing Realskole, overtager.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet handlen:

"Prismæssigt er vi i niveauet 30 mio. kr. Der har været stor interesse, bl.a. også ønsker om at omdanne til boliger, men nu fortsætter skolen altså til uddannelsesformål," siger Morten Nielsen, erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech til EjendomsWatch.

I en pressemeddelelse hilser direktør for Tietgen Skolen, tidligere minister Annette Vilhelmsen, overdragelsen til Giersings Realskole velkommen.

"Efter at Erhvervsakademiet Lillebælt har fået egne bygninger, har Tietgen ikke selv brug for Nonnebakken. Jeg er glad for, at bygningerne fortsat skal anvendes til undervisning," siger Anette Vilhelmsen i meddelelsen.

Boligprojekt til 87 mio. kr. sættes i gang i Odense

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Nedlagt gartneri ved Odense bliver til over 130 boliger

Video: Se Odenses rivende udvikling fra luften

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier