EjendomsWatch

Blandet boligbyggeri er på vej i Helsingør

Et enigt byråd i den nordsjællandske by har givet den endelige godkendelse til lokalplan for byggeri med 50 pct. almene boliger. Projektet erstatter forfaldne erhvervsejendomme.

De almene boliger udformes som fire tre-etagers byvillaer, hvoraf tre placeres langs Badevej, mens den fjerde placeres inde i karréen. | Foto: PR-illustration

Samtlige medlemmer af Helsingør Byråd stemmer for den endelige lokalplan for boligprojekt på Badevej 2-4 i den nordsjællandske, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Projektet indeholder 30 boliger fra 70 til 105 kvm, hvoraf halvdelen opføres som private boliger og halvdelen som almennyttige boliger. Det er Boligselskabet af 1961 og selskabets administrator Domea, som står bag projektet.

"Det er et rigtig godt projekt, som virkelig giver området et løft. Bygninger har været et deprimerende syn i mange år," siger Jan Ryberg, byrådsmedlem for Lokaldemokraterne, til avisen.

Grunden huser i dag række forfaldne erhvervsbygninger, som skal rives ned til fordel for fire by-eller punkthuse i tre plan med flade tage. Boligerne forventes klar til indflytning i foråret 2018.

Home Erhverv: Boliginvestorer kigger på Nordsjælland

200-300 boliger er på vej ved tidligere hospital i Helsingør

400 nye boliger på vej i Helsingør

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier