EjendomsWatch

Home Erhverv: Boliginvestorer kigger på Nordsjælland

Hedt københavnsk boligmarked får investorer til i stigende grad at kigge på det nordsjællandske boligmarked, lyder det fra lokal erhvervsmægler.

Nordsjælland, her Helsingør, oplever stigende investorinteresse, mener Home Erhverv. | Foto: Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn.

Ikke bare private investorer, men nu også pensionskasser og fonde investerer i stigende grad i boligejendomme og ejendomsudvikling i Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Det københavnske boligmarked er hedt. På investeringsområdet er der mange om buddet, og det har sendt priserne i vejret, og derfor er det blevet vanskeligere at få et højt afkast på boliginvesteringsejendomme i København. Det har fået institutionelle investorer som pensionskasser og fonde til også at interessere sig for boligejendomme og ejendomsudvikling i Nordsjælland," siger Mikkel Søby, indehaver af Home Erhverv i Helsingør og Hillerød, til Frederiksborg Amts Avis.

Han nævner Helsingør, Hillerød samt byer tættest på hovedstaden såsom Hørsholm, Birkerød og Farum som de steder, boliginvestorerne primært viser interesse. Investorerne ønsker et fornuftigt afkast af deres investering. Derfor er det i byerne, hvor boligpriserne og udlejningspriserne er højest i Nordsjælland, at de placerer deres penge, lyder forklaringen fra Mikkel Søby.

Mens der er fornuftig efterspørgsel på mindre kontorlokaler og lager- og industrilokaler på under 500 kvm, er store kontorbygninger og industriejendomme ifølge Mikkel Søby vanskeligere at sælge og udleje. Home Erhverv-mægleren peger på konvertering til eksempelvis boliger som en løsningsmodel.

Goldschmidt køber ejendomme af Jeudan

PKA investerer i svanemærket boligejendom

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier