EjendomsWatch

Dyre byggebetingelser forsinker almene boliger

Stigende priser i byggebranchen forsinker boligforenings planer om at bygge nye almene familieboliger i Helsingør. Projektets finansiering kan ikke matche entreprenørernes priskrav, lyder det fra direktør.

Foto: Colourbox

Stigende priser i byggebranchen forsinker boligselskabet Boliggårdens planer om at bygge 32 nye almene familieboliger på hjørnet af Kingosvej og Blichersvej i Helsingør. Det skriver Helsingør Dagblad.

Et arkitektfirma har allerede tegnet de nye boliger boliger. Helsingør Kommune har også godkendt planerne, men da boligselskabet holdt licitation for at finde en hovedentreprenør, lå det billigste bud 15 pct. for højt.

"Vi har et maksimumbeløb, vi må bygge for, og det er vi nødt til at holde. Men lige nu er der så meget gang i byggebranchen, at det presser priserne," forklarer Birte Flæng Møller, direktør for Boliggården, til Helsingør Dagblad.

Det er over tre år siden, at de Boliggården rev de tidligere boliger på adressen ned, men siden har det almene boligselskab måtte udskyde projektet gang på gang.

Boliggården er et alment boligselskab med ca. 6000 lejemål.

Hospital i Helsingør bliver til bylejligheder

Udviklere viser interesse for erhvervsskole

400 nye boliger på vej i Helsingør

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier